≫ 

Rešena misterija smrti još jedne Srpkinje u Americi

Dragana dolazi iz jednog mesta blizu Novog Sada, a u SAD je otišla pre nekoliko godina kroz program "Work and travel"

  • 0

Policija iz Fortune u Kaliformiji rešila je slučaj ubistva 24-godišnje Dragane Šolaje koja je umrla 11. aprila ove godine, nekoliko dana nakon što je nađena kako omamljena leži pored puta.

Zbog sumnjivih okolnosti pod kojima je devojka preminula, policija je otvorila istragu, a tri meseca kasnije, nakon što su stigli svi toksikološki rezultati zaključeno je da nije u pitanju ubistvo.

Srpkinja koja je misteriozno umrla u Kaliforniji imala starijeg, problematičnog dečka. Vikend pre tragedije preselila se u novi grad (FOTO)

Policija veruje da je nesrećna devojka preminula nakon predoziranja drogom metamfetaminom. Upravo iz tog razloga je istraga zatvorena. Dragana dolazi iz jednog mesta blizu Novog Sada, a u SAD je otišla pre nekoliko godina kroz program "Work and travel".

Dragana je umrla u bolnici, Foto: Facebook/Dragana Solaja

Kako kažu njeni prijatelji, da nešto nije u redu prva je posumnjala njena cimerka koja je čekala da se vrati, ali pošto se satima nije pojavljivala kući, počela je da je traži.

Zabrinuta cimerka je čak i na aerodromu proveravala da li je devojka možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju, a kada je utvrdila da se to nije desilo, njen nestanak prijavila je policiji.

Dragana se predozirala amfetaminima, Foto: Facebook/Dragana Solaja

Tada je započeta potraga za Draganom, koja je urodila plodom i devojka je nađena 11. aprila, nešto pre sedam sati ujutru, na ulici.

Dragana je odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, međutim preminula je dva dana kasnije. Sve vreme bila je u teškom stanju i nije bila sposobna da ispriča šta joj se dogodilo.

VIDEO: Ovo je snaga smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA