≫ 

Svi su primetili jedan detalj na ruci Tereze Mej: Od čega to boluje britanska premijerka? (FOTO)

Svi su se pitali - kakav je to beli krug?!

  • 4

Američki predsednik Donald Tramp trenutno je u poseti Velikoj Britaniji, a ovom prilikom našao se i na radnom ručku sa premijerkom Terezom Mej. Prilikom tog susreta Mejeva je, kako prenosi britanski "Metro", blistala u crvenoj haljini, ali pažnju svih prisutnih privukao je jedan detalj na njenoj ruci.

Tramp opleo po britanskoj premijerki: Mej je uništila Bregzit, Džonson bi bio dobar premijer

Svi su se pitali - kakav je to beli krug?!

Ispostavilo se da joj je na na levoj nadlaktici prikačen aparat koji kontroliše nivo šećera i obaveštava je kada treba da ubrizga insulin.

Svi su se pitali kakav je to krug na ruci Tereze Mej Foto: Tanjug/AP

Britanskoj ministarki je novembra 2012. godine dijagnostikovan dijabetes tip 1, a samo godinu dana kasnije rekla je celom svetu sa čim se svakodnevno suočava.

- Imam dijabetes tip 1, dajem sebi injekcije pet puta dnevno i navikla sam se. Zavisim od insulina, tako da mi je ubrizgavanje sada obična rutina u životu. To što sam dijabetičar me ne sprečava da radim šta god želim - rekla je britanska premijerka i dodala:

Tereza Mej i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

- Premijer Vinston Čerčil je jednom prilikom rekao da "imati SAD na svojoj strani je, njemu lično, bila najveća radost". Duh prijateljstva i saradnje između naše dve zemlje, naših lidera i našeg naroda, imaju dugu i posebnu istoriju. Zato, u korist naših naroda, treba da radimo na izgradnji prosperitetnije budućnosti - rekla je premijerka.

VIDEO:  Britanska javnost ne podnosi Donalda Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobi

    14. jul 2018 | 15:00

    To je senzor za ocitvanje secera, koji se menja na svakih 15 dana, uz njega ide aparat koji se samo priblizi ruci i ocita se nivo secera, cena je oko 50/60eura samo senzora, sve je oko 180, inace kod nas nema da se kupi a mnogo je dobra stvar jer nema bockanja u prst i vadjena krvi!

  • Dr. za rock and roll

    14. jul 2018 | 14:48

    Zato mrzi sve oko sebe i ponasa manijacki.

  • Dbt2

    14. jul 2018 | 18:03

    Merač šećera u krvi. Prineseš čitač (kao mali pejdžer) i bip! pokaže nivo šećera. Zove se FreeStyle Libre. I sam to imam jer sam dijabetičar tip 2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA