≫ 

Ukradena beba usred bela dana: Lopovi odvezli "audi", a u njemu bilo i novorođenče

Potraga za lopovima je u toku

  • 3

Beba stara samo četiri nedelje bila je u automobilu kada je ukraden "audi" u kom je bila u Birmingemu u Engleskoj, navela je policija, a prenosi Dejli mejl.

Ukoliko gledate ovaj video, to znači ili da sam mrtva ili u veoma teškoj situaciji: Ni traga ni glasa od princeze Latife iz Dubaija (VIDEO)

U toku je velika policijska akcija i potraga za skupocenim "audijem A3 S-line", registracije BJ66 YLV i devojčicom starom manje od mesec dana, koja je bila na zadnjem sedištu. "Audi" je ukraden iz Ulice Mari drajv u Ejkoks Grinu u Birmingemu.

Automobil je poslednji put viđen u Solihalu, Zapadni Midlands. Policija je pozvala javnost da otvori četvore oči ako ugleda neku bebu, jer su u strahu da bi lopovi koji su ukrali automobil, mogli da je ostave negde.

"Naš prioritet je da bebu bezbedno vratimo kući", navodi policija.

Beba je pronađena, oko sat vremena posle krađe auta, u lokalnoj bolnici, na Odeljenju hirurgije. Nju će ubrzo odvesti kod majke, koja je pretrpela povredu noge u trenutku kada su lopovi odvezli automobil i prevezena u bolnicu.

Policija i dalje traga za lopovima koji su ukrali "audi".

VIDEO: Za malo da ga udari voz dok je dizao kolica za bebe sa šina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA