≫ 

Bikini model lažirala otmicu svoje ćerke: Želela da se osveti poslovnom partneru jer je izgubila na takmičenju (FOTO)

Ćerka se tom prilikom i upiškila

  • 1

Majka koja je po profesiji bikini model optužena je za lažiranje otmice svoje ćerke. Ona je to učinila da bi delo pripisala svom bivšem poslovnom partneru kao čin osvete.

Tami Mari Stiven (36) iz Holideja na Floridi, optužena je za zanemarivanje deteta, lažiranje dokaza, kao i za podnošenje lažne prijave policiji. Ona je 14. jula panično pozvala policiju sa tvrdnjom da je neki čovek zgrabio njenu ćerku za ruku i da je pokušao da je odvede u šumu iza njihove kuće.

Ona je ovo delo opisala kao pokušaj otmice, kao i da je muškarac posle neuspešno obavljenog posla, pobegao. Prilikom pretrage terena, istražitelji su pronašli torbu za laptop u kojoj se nalazio usb sa slikama i informacijama o njoj i njenoj kući.

Roditelji u strahu zbog glasina o otmici dece po parkićima: Stranci slikali najmlađe i pitali ih za imena, a sada se oglasila i policija (FOTO)

Nakon što je njena ćerka policajcima dala opis kidnapera, Tami je rekla da sumnja u svog bivšeg poslovnog partnera, koji je kasnije od strane devojčice i prepoznat na fotografiji. Kako je rečeno, ona se tom prilikom i upiškila, da bi čitava priča bila još uverljivija.

Međutim, kada je policija pozvala osumnjičenog, on je imao neoboriv alibi da nije kriv, pošto je boravio u Tampi u to vreme, a kao dokaz imao je i video-snimak, piše dailymail.

U detektivima se tada probudila sumnja, pa su uzeli da ispitaju kretanje Stivenove, kao i njen mobilni telefon. Tom prilikom oni su naišli na sms prepisku između nje i poslovnog partnera u kojima ga napada za njen neuspeh na foto-takmičenju.

Nakon dalje istrage, pokazalo se da je ona sama kupila torbu za laptop, istu onu koja je pronađena na mestu navodnog zločina.

Kada su je priveli, posle suočavanja sa dokazima, ona je priznala da je kidnapovanje bilo izmišljeno. Ona se sada nalazi u pritvoru, i može da se brani sa slobode ako plati 10.150 dolara.

VIDEO: Rekonstrukcija otmice devojčice u Ovči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    22. jul 2018 | 14:24

    I sad bi ona trebala da robija duplo koliko bi on dobio za tu laznu prijavu.. A ne kaucija i cao dovidjenja.. Unisti bre coveku zivot tako..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA