• 5

Monstrum majka osuđena na 40 godina zatvora: Šutirala sina (2), gasila mu cigarete i povredila genitalije, jer se upiškio u krevet

Pomoćni tužilac Sara Kolins izjavila je tokom izricanja presude da je dvogodišnjak imao krvarenje u mozgu

  • 5

Katarina Šangro iz Južne Dakote osuđena je na 40 godina zatvora nakon što je priznala da je u napadu besa pretukla dvogodišnjeg sinčića Kajlena kaišem s nitnama, bacila ga na zemlju i šutirala u stomak i glavu, a sve zbog toga što je, vrativši se kući videla da se upiškio u krevet.

Tridesetogodišnja žena navela je u priznanju da je pre brutalnog napada na dete mnogo popila i uzela analgetike i da se još više razbesnela kada ju je dečak "pogledao ispod oka" i oslovio sa "Endži".

Ona je objasnila da je Endži ime njene tetke po ocu, koja se starala o detetu sve dok ga sud, nekoliko nedelja pred smrt, nije ponovo poverio njoj.

Pronađena beba koju je majka bacila u reku: Čedomorki preti kazna od najmanje 10 godina zatvora

Pomoćni tužilac Sara Kolins izjavila je tokom izricanja presude da je dvogodišnjak imao krvarenje u mozgu, opekotine na glavi od gašenja cigareta i užasne povrede na genitalijama.

Monstrum majka osuđena na samo 40 godina zatvora Foto-ilustracija: pixabay.com

Tužilaštvo je zatražilo kaznu zatvora od 27-33 godine, ali je sudija Džefli L. Vajken odredio veću kaznu zbog "izuzetno okrutnog" zločina.

Posle detetove smrti Šangro i njena majka Sonja Dabrej očistile su dete od krvi i izmeta i uklonili tragove sa mesta zločina, a kada je majka pozvala hitnu pomoć, rekla je da se dete zadavilo sokom od jabuke.

Majka se pravdala da je "toga dana sve išlo naopako" i rekla da se kaje, a detetova baba tvrdi da nije kriva i odgovaraće pred sudom u novembru.

VIDEO: Forenzičari na mestu ubistva u Žarkovu

(Telegraf.rs/Alo)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • n

    40 godina je premala kazna za ovako težak zlocin. Pocivaj maleni u miru.

  • lea

    Kriva je socijalna sluzba i sud koji su takvoj osobi poverio dete. Oni nikad ne odgovaraju za svoje pogresne postupke. I kod nas to je tako.

  • Ika...

    To su bolesni umovi,koji su verovatno greskom dosli na ovaj svet..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima