Poznati američki reditelj tvrdi: Tramp je zli genije koji želi da bude doživotni predsednik SAD (VIDEO)

Novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" govori o predsedničkim izborima

  • 4

Americki reditelj Majkl Mur objavio je trejler za svoj novi dokumentarac pod nazivom "Farenhajt 11/9" u kome iznosi tezu da američki predsednik Donald Tramp želi da bude doživotni predsednik SAD i da on je verovatno poslednji lider najmoćnije zemlje sveta.

TRAMPILIKS: Predvideo je Trampovu pobedu, oštro ga kritikovao, a sada otvorio sajt za insajdere koji odaju tajne američke vlade (VIDEO)

Film je napravljen kao nastavak njegovog filma "Farenhajt 9/11" iz 2004. godine koji se bavi dogđajima pred 11. septembar 2001. godine, i u kome je prikazao rat tadašnjeg predsednika SAD protiv terorizma, prenosi Indipendent.

U najnovijem filmu Mur je okrenuo brojeve kako bi predstavio datum predsedničkih izbora - 9. 11. 2016. godine, koji smatra katastrofom sličnom terorističkom napadu koji je promenio svet.

Za njega je Tramp “zli genije koji nema nameru da napusti Belu kuću”. Premijera filma najavljena je za 21. septembar.

VIDEO: Britanska javnost ne podnosi Donalda Trampa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titty Mcboob

    11. avgust 2018 | 07:48

    Kakvo citanje izmedju redova?? Covek je dobio izbore jer moze da plati pr sluzbe oko sebe i jer je udario u najnizi sloj populacije gde se pokazao da nije kao drugi karijerni politicar

  • Giolee

    10. avgust 2018 | 17:05

    Tramp je genije u glavama ljudi sto misle da njih niko ne razumije, kako su prepametni, kao citaju izmedju redova. Neke stvari su jednostavne, ne idu dalje od jednoatavnosti. Tramp je jedan glupanic sa parama, pare nisu mjerilo genija upamtite. Mali Trampic ne moze stisnuti gumbic za nuklearnu bombu dok mu 20 generala i 30 majora ne odobri i naravno Rotšildi i masoni. Jel moguce da to niko ne konta. Jel moguce

  • Djdjrh

    10. avgust 2018 | 17:07

    Vec smo znali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA