≫ 

Španska misica posle eksplozije u Zemunu objavila istu poruku dva puta na Instagramu: Misteriozni simbol može da ima dva značenja

Olac Bilbao Gonzales nalazi se na VMA, gde se lekari bore da je spasu

  • 17

Nekadašnja misica Marbelje, mlada Olac Bilbao Gonzales (20), koja se oporavlja u bolnici nakon ekplozije bombe u zemunskom naselju Nova Galenika pre deset dana, ponovo se oglasila na Instagramu.

Ko je bivša misica iz Španije povređena u eksploziji "audija" u Zemunu? Bujna brineta pre nedelju dana slavila 20. rođendan, a sinoć je preživela detonaciju (FOTO)

Međutim, poruka koju je ostavila mnoge će ostaviti u neizvesnosti.

 
A post shared by Olatz Bilbao (@queenolatz) on

Naime, ona je postavila samo znak za pauzu. To možda i ne bi bilo neobično da ona istu poruku nije postavila već drugi put, i to u trenucima kada su sve oči uprte u njeno stanje i neizvesni oporavak...

Pauza bi, logično, mogla da znači da u ovom trenutku prolazi kroz težak životni period.

Međutim, šta znači ponovljena pauza? Da li je to znak da se njeno zdravstveno stanje komplikuje? Da li je to ipak dobar znak, koji govori da stvari teku dobro, ali je misici potrebno još vremena da smogne snagu. Šta se događa u bolnici ostaje misterija...

 
A post shared by Olatz Bilbao (@queenolatz) on

Između dve "pauze" nalazi se i tekstualna poruka, a to je ujedno bilo i prvo njeno obraćanje nakon strašnog događaja.

"Kao što znate, ona je preživela bombaški atentat. Ovo su veoma delikatni trenuci za nju i njenu porodicu. Ona će provesti neko vreme izvan društvenih mreža, sve dok se ne oporavi fizički i psihički. Molimo vas za poštovanje i privatnost za nju. Velika hvala", pisalo je u ovoj poruci na engleskom i španskom jeziku.

Špansku misicu spasavaju srpski lekari, vodi važnu životnu bitku: Najbolji tim hirurga će pokušati da lepotici sačuva nogu

Teške povrede i neizvesno lečenje uznemirili su mnoge koji poznaju i prate mladu misicu. U trenucima kada su se pred njom otvarala vrata blistave karijere foto modela i manekenke, strašna eksplozija zauvek je ostavila trag na njenom telu. Pitanje je kako će se lečenje završiti i da li će lekari, na kraju, morati da joj amputiraju nogu.

Mnogi njeni zabrinuti pratioci pružili su joj podršku na Instagramu, nadajući se da će nastaviti život sa što manjim posledicama.

Olac je teško povređena u eksploziji bombe u naselju Nova Galenika u automobilu Strahinje Stojanovića (28).

VIDEO Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi:

(Mateja Beljan - m.beljan@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    20. avgust 2018 | 09:35

    Da li ona ulazi sad u zadrugu???

  • Ana

    20. avgust 2018 | 11:50

    Vidim mediji postuju molbu njene porodice da ih ostave da se na miru i van ociju javnosti bore za njen oporavak. Mediji cisto zlo, najgori oblik djavola. Sreca pa vam niko nista vise neveruje.

  • Ciganin 1976

    20. avgust 2018 | 13:16

    Izvini lepojko,ali ZELELA SI SKUPA KOLA,SKUPE POKLONE,RASKALASNI ZIVOT...I eto sta DOBIJES KADA NISI SKROMNA I SMERNA VEC BI LEPOTOM DA DOBIJES SVE !!! Nista skole,nista tezak rad jel !? Zelim ti brzi oporavak od srca a ako si iole pametna DOZVACES SE PAMETI I KRENUTI DA ZIVIS ZIVOT U KOME CES MOCI MIRNO I SPOKOJNO DA IZADJES SVUGDE SA SVOJIM DRUSTVOM A DA ODNEKUD NE ZAGRMI. By the way,otac dvoje dece sam tvojih godina. A sta god vi ostali sada mudrovali znate da je SVAKO SLOVO KOJE SAM NAPISAO 1000 POSTO CINJENICNO STANJE I SUVA ISTINA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA