≫ 

Frontmen benda Aerosmit poručio Trampu da prestane besomučno da koristi pesmu "Živim na ivici"

U to vreme je gospodin Tramp istakao da ima zakonsko pravo da koristim pesmu Stivena Tajlara, on me je zamolio da je ne koristim. Bolje bi mu bilo da zauzme svoje mesto"

  • 2

Frontmen benda Aerosmit Stiven Tajler naredio je američkom predsedniku Donaldu Trampu da prestane da koristi pesmu njegovog benda na svojom stranačkim skupovima, a reč je o pesmi "Živim na ivici".

Advokati muzičara su poslali pismo predsedniku, naglašavajući da su mu poslali dva pisma 2015. godine, kada je Aerosmitova muzika korišćena bez dozvole benda tokom predsedničke kampanje.

Steže se obruč oko Trampa: Ovih njegovih pet bliskih saradnika priznalo zločine, dok predsednik SAD okreće glavu na drugu stranu (FOTO)

U to vreme je gospodin Tramp istakao da ima zakonsko pravo da koristi pesmu Stivena Tajlera, on me je zamolio da je ne koristim. Bolje bi mu bilo da zauzme svoje mesto.

U jednom tvitu je dodao: "Gospodin Stiven Tajler je dobio više publiciteta ovim putem nego što je to uspeo tokom proteklih 10 godina. Dobro za njega".

- Ovde nije reč o demokratama ili republikancima - rekao je Tajler u svom obraćanju u vezi sa poslednjim pismom.

 

- Ne dozvoljavam da neko koristi moje pesme bez moje dozvole. Moja muzika je za određene svrhe, a ne za političke kampanje i skupove. Zaštita autorskih prava i tekstova je ono za šta se borim još pre nego što je ova administracija preuzela funkciju.

Ovo je jedan od razloga zašto smo Džo i ja tražili da Senat usvoji zakon o modernizaciji muzike. NE je jasna poruka - rekao je on.

Advokati u pismu navode da su više puta objasnili da Tramp stvara loš utisak da je njihov klijent dao dozvolu da se koristi njegova muzika, pa čak i da se tom prilikom ističe da se njegov klijent podržava Trampovu politiku.

U pismu se daje rok od 24 sata da se druga strana usaglasi sa navedenim elementima.

VIDEO: Britanska javnost ne podnosi Donalda Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raka

    23. avgust 2018 | 17:45

    Nije ni Trampu lako da se svakodnevno macuje sa budalama izmanipulisanih od strane DEMOKRATA🤣

  • Sima

    23. avgust 2018 | 17:47

    Au sto je ruzan ovaj Stiven😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA