≫ 

Masovna pucnjava na turniru video-igrica: Najmanje četvoro mrtvih, napadač ubijen! (VIDEO)

- Na turniru se upravo desila pucnjava. Odlazim odavde da se više nikad ne vratim. Toliko imam sreće. Metak me je pogodio u palac. Ovo je najgori dan u mom životu - napisao je jedan od gejmera na Tviteru

  • 1

Na turniru u video-igricama u Džeksonvilu na Floridi desila se masovna pucnjava u kojoj su poginule najmanje četiri osobe, a 11 je ranjeno, javljaju mediji.

U jednoj ulici pucao na vlasnika kafića, u drugoj udario čoveka pištoljem u glavu: Policija još traga za nasilnikom po Beogradu

Kancelarija šerifa u Džeksonvilu je preko Tvitera saopštila da je napadač ubijen i da ima više poginulih.

Turnir je prenošen uživo kada se začulo nekoliko pucnjeva, sudeći po snimcima na društvenim mrežama. Na video-snimku koji se pojavio na Jutjubu čuju se pucnji.

Drini Đoka, jedan od gejmera, objavio je na Tviteru da je tokom ovog događaja pogođen u ruku i da se jedva spasao.

- Na turniru se upravo desila pucnjava. Odlazim odavde da se više nikad ne vratim. Toliko imam sreće. Metak me je pogodio u palac. Ovo je najgori dan u mom životu - napisao je on na Tviteru.

- Nikad više ništa neću uzeti zdravo za gotovo. Život može da bude prekinut u sekundi - dodao je on.

Nešto ranije šerif je saopštio da oblast u kojoj je došlo do pucnjave nije bezbedna i da bi građani trebalo da je izbegavaju, prenosi sputniknews.com.

Lokalni mediji javljaju da je na licu mesta nekoliko vozila hitne pomoći, vatrogasci i policija, kao i da su blokirani putevi oko ove zone u centru grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA