≫ 

Melisi je oba sina ubio muž, pa presudio sebi: Njeno telo je bilo živo, ali duša i srce nisu - sve dok joj u život nije ušla Lola (FOTO)

Nakon Božića, 2015. godine Melisin tadašnji muž, poveo je njihova dva mala sina u Mek Donald

  • 3

Melisa Litl je u januaru 2016. izgubila sinove Koda (4) i osmomesečnog Hantera. Nevine mališane je otac ubio u kolima, a nakon toga pucao u sebe. Zločin se dogodio u Australiji, a hrabra majka je nakon više od dve i po godine dobila ćerkicu (Lolu).

Majka koja je izgubila u jednom danu dvoje dece, nije ni slutila da će opet moći nekome da veruje, a kamoli da nađe novu ljubav. Međutim, sudbina je želela da na Melisa opet dobije bebu i da nastavi sa svojim životom, sećajući se lepih momenata koje je doživela sa svojim sinovima.

Hrabra žena se porodila pre četiri meseca i na svet dovela divnu devojčicu.

Dadilja koju zovu "čisto zlo": Iskasapila je Luciju (6) i Leona (2), ovo je rekla pre nego što je osuđena na doživotnu (FOTO) (VIDEO)

- Nakon što smo se upoznali, Lahlan i ja smo želeli što pre da dobijemo bebu. Dobili smo devojčicu, malu sestru - rekla je Melisa u emisiji Nedeljni projekat na Kanalu 10, piše Miror.

Nakon Božića, 2015. godine Melisin tadašnji muž, poveo je njihova dva mala sina u Mek Donald. Pre nego što su stigli do restorana, Demien, njihov otac, upucao ih je u kolima.

Demien je ubio svoja dva sina Foto: Facebook

Melisu je policija obavestilo o stravičnom zločinu.

- Kad nekoga volite i verujete mu, ni u najstrašnijim snovima ne bi mogli da pomislite da je u stanju da počini takav zločin - rekla je hrabra majka.

Slomljena od nezamislivog bola, Melisa je krenula na izazove koji je trebalo da joj psihički pomognu. Takođe je pokušala da nađe snagu da ponovo izgradi svoj život. U srceparajućem pismo koje je poslala The Advertiser 2016. godine napisala je

- Tragedija koja se dogodila u januaru slomila mi je srce. Izgubila sam svoju decu, a moj muž Demian mi je ostavio samo dragocene uspomene koje me održavaju. Kako kod da sam izabrala da se nosim sa svojom tugom, ne prođe ni jedan dan a da ja ne mislim na svoju decu - napisala je Melisa.

Melisa i Lahlan su dobili ćerkicu Lolu Foto: Facebook

Majka koja je rodila ćerku, veruje da nikad neće saznati zašto je njen muž ubio njihovu decu.

- Nastaviću da čuvam sećanje na moja dva dragocena dečaka ali ću takođe da uživam u trenucima sa Lahlanom i Lilom - istaklaje Melisa Litl.

VIDEO Čovek se slomio kada je upoznao svoju pravu porodicu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Despot

    28. avgust 2018 | 06:11

    Dugo je i patila,nakon godinu vec zatrudnila a za dve dobila dete,pa kad ga je onda upoznala,nakon par meseci od smrti dece !?

  • Mara

    28. avgust 2018 | 08:10

    Zivot htjeli ne htjeli tece dalje....samo treba u lavirintu pronaci najmanje bolan put, i najveci razlog da idemo dalje. Strasno....ali i od strasno ima strasnije...ova majka je pokazala da postoji put.....i da se nije predala bolu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA