Uštogljena premijerka Tereza Mej zaigrala tokom posete Južnoj Africi, ples nazvan "mejbot" (VIDEO)

Nije delovalo da britanska premijerka zna šta radi

  • 1

Britanska premijerka Tereza Mej je tokom posete Južnoj Africi zaplesala ispred jedne osnovne škole gde su joj đaci priredili doček, a njen ples postao je hit na društvenim mrežama.

Putin je na venčanju austrijske ministarke izašao na podijum, zanjihao kukovima, a onda pokazao koliki je džentlmen (VIDEO)

Tereza Mej našla se u Kejptaunu kako bi saopštila novu šemu britanske obrazovne politike, prema kojoj će Velika Britanija još više da podstiče talentovane strane studente.

UKOČEN PLES, NALIK NA ROBOTA

Departman za međunarodne odnose i saradnju u Južnoj Africi objavio je snimak posete britanske premijerke koji je ubrzo poprimio drugu konotaciju i postao predmet šale na društvenim mrežama, prenosi B92.net.

Korisnici društvenih mreža su njen ples nazvali "mejbot", pošto su pokreti britanske premijerke delovali ukočeno, nalik na robote. Tviteraši su, između ostalog, uporedili njen ples sa koreografijom Džordža Buša mlađeg, tokom posete zapadnoafričkih plesača Beloj kući 2007. godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA