≫ 

Pre sedam godina napisala je priču "Kako da ubijete svog supruga", a sada je i sama osumnjičena za smrt svog muža (VIDEO)

Dan nakon ubistva supruga, Nensi je objavila poruku na Fejsbuku, u kojem je obavestila prijatelje da je njen suprug mrtav i zamolila ih da je ne zovu

  • 2

Žena iz Oregona, koja je uhapšena prošle nedelje zbog ubistva muža, napisala je blog sa naslovom "Kako da ubijete svog surpuga", piše Dejli mejl.

Nensi Krempton Brofi (68) uhapšena je zbog ubistva Danijela Brofija (63) 2. jula.

Brofi je pronađen mrtav u Institutu za kulinarstvo Oregon u Portlandu. Na podu kuhinje u Institutu u kojem je radio pronašli su ga šokirani studenti.

Oglasili se optuženi za trovanje bivšeg ruskog špijuna Skripala: Nismo nikakvi ruski agenti, a ovo je istina o našim imenima (VIDEO)

Njegova supruga Nensi, koja je pisala ljubavne i misteriozne romane, takođe je napisala i blog o ubijanju supružnika, koji je objavljen na jednom sajtu.

Esej je napisan pre sedam godina, piše Dejli mejl.

- Kao pisac, puno vremena provodim razmišljajući o ubistvu i policijskoj istrazi. Na kraju, ako ubistvo treba da me oslobodi, sigurno ne želim da provodim vreme u zatvoru - napisala je Nensi 4. novembra 2011. u svom blogu.

Zatim navodi niz motiva zbog kojih bi žena ubila supruga, između kojih su i finansijski razlozi, zlostavljanje i neverstvo.

- Razvod je skup, a zapitajte se da li zaista želite da sve delite na pola? Ali policija nije glupa, prvo će posumnjati na vas. Dakle, morate da budete organizovani, nemilosrdni i vrlo pametni. Muškarci su ranije nestajali i tokom krstarenja. Zašto se to ne bi desilo i vašem suprugu - napisala je ona.

Dan nakon ubistva supruga, Nensi je objavila poruku na Fejsbuku, u kojem je obavestila prijatelje da je njen suprug mrtav i zamolila ih da je ne zovu.

- Molima vas, suzdržite se od poziva nekoliko dana, dok ne budem mogla ponovo da funkcionišem - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA