• 13

Sara (29) je bivšem poslala fotografiju seksa sa novim dečkom, a onda je on uzeo kuhinjski nož (FOTO)

Sud u Engleskoj Bramli smatra krivom za "podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog dela"

  • 13

Sara Bramli (29), priznala je da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom.

Sud u Engleskoj Bramli smatra krivom za "podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog dela".

Naime, ona je, u maniru filmova, poslala svom bivšem dečku Davidu Sandersu (33) fotografiju seksa s novim dečkom Majklom Lavsonom (34).

Sara je kasno shvatila šta je uradila; Foto: Facebook

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sanders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lavsona, inače oca jednog deteta. Lavson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Posle seksa s Lavsonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramli je, navodno, ošamarila Lavsona naredivši mu da napusti kuću.

Fatalna Sara; Foto: Facebook

- Upravo sam udarila momka, jer nije hteo da ode kući. U šta sam se to upetljala? - navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Lavson van kuće i da slobodno može da ga "razbije".

Sanders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije poneo sa sobom nož i da nije nameravao da ubije Lavsona. Bramli je odobrena kaucija, a preti joj do šest meseci zatvora.

(Telegraf.rs/Miror)

Komentari

  • Milan

    Verovatno bi većina nas tako uradili. Kad čovek emocijalno reaguje onda ne moze da se kontroliše

  • Н. С

    Ја јесам жена, али. је ово баш СКОТСКИ. И убици није крив нови дечко, него његова драга. Момак је страдао ни крив ни дужан Да га она није звала, он неби дошао. Али ово је исувише блага казна за такву скотару.

  • Jasmina

    Njoj dozivotna kazna.klasican zenski olos

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima