≫ 

Devojka (17) je poslala poruku i za nekoliko sekundi je bila mrtva: Roditelji su pronašli kobni telefon tri nedelje nakon tragedije

Kako je rečeno na suđenju, devojka je postala "trenutno ometena"

  • 0

Devojka (17) koja je poginula kada se automobilom zakucala u kamion, pisala je poruke na mobilnom telefonu trenutak pre nesreće.

Džordžija Valton (17) iz Velike Britanije poginula je u saobraćajnoj nesreći prošlog novembra, samo šest meseci nakon što je položila vožnju.

Kako je rečeno na suđenju, devojka je postala "trenutno ometena" pre nego što je prešla u suprotnu traku i sudarila se sa kamionom.

Kucala je poruke dok je vozila, pa se zakucala u kamion i poginula: Poslednje Danijeline reči njena majka ne može da zaboravi (FOTO)

Uprkos trudu medicinskih radnika i drugih učesnika u saobraćaju, Džordžija je proglašena mrtva na licu mesta.

Mesto gde je nesrećna devojka poginula Foto: Google

Do nesreće je došlo jer je tokom vožnje pisala poruke na mobilnom telefonu, piše Dejli mejl.

- Nije bitno da li ste loše ili dobro raspoloženi, da li imate 17 ili 77 godina, jedan trenutak distrakcije telefonom može da dovede do tragičnih posledica - izjavio je Dejvid Džejms, pomoćnik mrtvozornika.

Džordžijin automobil je veoma oštećen u sudaru, a telefon su pronašli njeni roditelji u blizini tri nedelje nakon tragedije.

Svedoci su ispričali kako je devojka odjednom kolima prešla u suprotnu stranu i direktno se zakucala u kamion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA