≫ 

Bračni par je usvojio zlostavljanu devojčicu (6) iz Ugande. Posle nekoliko meseci ona je naučila engleski i otkrila im strašnu istinu (VIDEO)

Agencija za usvajanje rekla je američkoj porodici da majka ne može da brine o njoj i da devojčica zaslužuje bolji život

  • 0

Porodice koje se odluče na usvajanje, ne samo da prolaze kroz divno iskustvo, već deci pružaju poptuno nov život. Tako je jedna porodica iz Amerike usvojila devojčicu iz Ugande, ali su morali da je vrate kada su saznali istinu.

Džesika i Adam Dejvis iz Ohaja imali su svoje četvoro dece, kada su odlučili da prošire svoju porodicu detetom iz Afrike. Posle nekoliko meseci potrage, konačno su saznali da mogu da usvoje šestogodišnju devojčicu Namatu iz Ugande, za koju su pretpostavili da je siroče.

Bračnom paru je rečeno da je njen otac preminuo, a da je ona ostala sa majkom koja ju je zlostavljala. Nije mogla da joj obezbedi školovanje, pa devojčica nije ni mislila o njoj.

Agencija za usvajanje rekla je američkoj porodici da majka ne može da brine o njoj i da devojčica zaslužuje bolji život.

Pohotna profesorka (29) napala učenika (16) u avionu dok su se vraćali sa ekskurzije, a onda ga odvela u toalet: Zatim je priznala da je trudna

Porodica je otišla u Ugandu 2015. godine da se upozna sa njom, ali ona nije bila u malom selu u kojem je odrasla, već se nalazila u sirotištu udaljenom četiri sata od njene kuće, sa rešetkama na prozorima i u kavezu u kojem nije bilo igračaka.

Džesika i Adama rešili su da po svaku cenu pomognu devojčici i što pre je odvedu kući.

Ubrzo su se zaljubili u devojčicu, koja je srećno rasla u njihovom domu. Posle šest meseci, devojčica je već pričala dobro engleski, a onda je novim roditeljima otkrila gorku istinu. Rekla im je kako joj nedostaje biološka majka.

Istina je polako počela da izlazi na videlo, dok je devojčica novim roditeljima otkrivala pravi razlog koji se krije iza usvajanja.

Bili su uznemireni jer su pomislili da su joj uskratili ljubav biološke majke. Za pomoć su se obratili Stejt departmentu.

Namata se sa majkom čula preko Fejs tajma, nakon što je nevladina organizacija pronašla ženu. Porodici je bilo čudno kako je devojčica bila srećna dok je pričala sa majkom, koja ju je zlostavljala.

Tada su otkrili da je majka devojčice zapravo žrtva.

Nakon razgovora sa njom, otkrili su da je žena potpisala papire za usvajanje jer su joj rekli da će joj vratiti devojčicu nakon što završi školovanje. Nije shvatila da više nikada neće videti svoju ćerku, nakon potpisivanja papira.

Posle skoro godinu dana koje je provela sa novom porodicom, Namate je najzad vraćena majci. Danas se nalazi tamo gde i pripada, pored svoje voljene majke, a njeno iskustvo nateralo je mnoge da budu pažljiviji prilikom usvajanja.

VIDEO: Ako dete ima dve godine i puši, da li ga roditelji zlostavljaju? 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA