Devojčica (12) sa plišanom igračkom u rukama opisivala užase silovanja: Očuh je zlostavljao više od 15 puta, a sa 11 godina je rodila njegovo dete

Devojčici je tokom mučnih godina u kojima je zlostavljana majka govorila da laže pred sudom i ne otkrije ko je pravi otac deteta, već da okrivi nekog dečaka s kojim ide u razred

  • 2

Majka iz Indijane priznala da je znala da je njen dečko često silovao i seksualno zlostavljao njenu ćerku, koja je ostala trudna kada je imala jedanaest godina.

Majka (33), čiji identitet nije otkriven kako bi se zaštitila devojčica, izjasnila se krivom po optužbama za zanemarivanje, pomaganje zlostavljanju deteta i pomaganje kriminalcu, piše Dejli mejl.

Njen dečko Nikolas Deon Traš (34) osuđen je na ukupno 160 godina zatvora, a ona se pogodila na kaznu od 20 godina, nakon ćega će pet godina biti na uslovnoj kazni.

Celo selo stavljeno u karantin: Panika u Ukrajini, ljudi zaraženi smrtonosnim virusom

Devojčica (12) je 2017. godine nakon silovanja rodila dečaka, kojeg su dali na usvajanje. Ona je svoju strašnu sudbinu otkrila majci, koja je i nakon potvrda o silovanju, dozvolila svom dečku da živi sa njima u kući i odlučila je da ga ne prijavi policiji.

Počeo je da je siluje kada je imala osam godina Foto: Facebook

Nikolas je devojčicu počeo da zlostavlja kada je imala samo osam godina. Međutim, na suđenju je izjavio kako nikada nije imao seksualne odnose s devojčicom, već da je veštački oplođena njegovom spermom na inicijativu njene majke.

Devojčici je tokom mučnih godina u kojima je zlostavljana majka govorila da laže pred sudom i ne otkrije ko je pravi otac deteta, već da okrivi nekog dečaka s kojim ide u razred.

Traš ju je zlostavljao dok su živeli u Atlanti, a nastavilo se i nakon što su se preselili u Indijanu.

Osuđen je na 160 godina zatvora Foto: Grant County Jail

S plišanom igračkom u zagrljaju, devojčica je pred sudom opisivala gnusne načine na koje ju je majčin dečko zlostavljao najmanje 15 puta. Majčinom nagodbom devojčica će ipak biti pošteđena novog svedočenja na ročištu.

Nikolas je uhapšen nakon što je jedan od rođaka otkrio da je devojčica ostala u drugom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA