Društvene mreže gore zbog Trampa i Kanje Vesta: Dok uragan pogađa deo Amerike, njih dvojica prave šou. Muzičari se ogradili od repera (FOTO)

Tokom neobičnog razgovora sa predsednikom, reper je u jednom trenutku počeo da govori i o svojoj dijagnozi bipolarnog poremećaja, a na kraju se toplo zagrlio sa Trampom

  • 1

Američki predsednik Donald Tramp sastao se u četvrtak se čuvenim reperom Kanjeom Vestom, a njihov susret izazvao je bes na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili i zabrinutost za mentalno stanje repera nakon sastanka u Ovalnom kabinetu.

Tokom neobičnog razgovora sa predsednikom, reper je u jednom trenutku počeo da govori i o svojoj dijagnozi bipolarnog poremećaja, a na kraju se toplo zagrlio sa Trampom.

Kanje Vest pozvan na ručak sa Trampom: Razgovaraće o načinima sprečavanja nasilja između bandi u Čikagu

- Za njega kolege kažu da je muzički genije, a što se mene tiče, to je i moje mišljenje. Znate li šta želi? Ništa. Ništa ne traži za sebe. Samo želi da pomogne ljudima, a najviše oko zatvorske reforme. Tu moram da pohvalim i njegovu suprugu Kim. Ona nam je na to skrenula pažnju - rekao je Tramp.

Predsednik je dodao kako je "Kanje veoma pametan i da ga on puno voli".

Kanje Vest sa sobom je poveo i Džima Brauna, legendu američkog fudbala.

- Ima nešto u ovoj kapi. Kad je stavim, osećam se poput Supermena - rekao je Vest, a onda stavio kačket s natpisom MAGA, što je skraćenica Trampovog predizbornog slogana "Make America Great Again" (Učinimo Ameriku ponovo velikom).

Kanje je u jednom trenutku počeo da udara po stolu predsednika Foto: Tanjug/AP

A onda je počeo cirkus.

Čuveni reper tada je počeo svoje izlaganje o sopstvenom mentalnom stanju, kako bi trebalo da izgleda zatvorska reforma, a birao je i tipove aviona kojim bi trebalo da leti američki predsednik.

Svoja stanovišta dodatno je potkrepio lupanjem po Trampovom stolu, a u jednom trenutku je američkog predsednika proglasio herojem.

Nakon ovog sastanka društvene mreže su bukvalno gorele.

- Taman kada pomislite da ne možemo da potonemo još dublje, Kanje Vest u Ovalnoj kancelariji razgovara sa Trampom. Usput, predsedniče, veoma jak uragan briše deo zemlje - glasio je jedan od komentara.

Jedan korisnik je napisao kako je "njemu potrebna pomoć, a pažnja ne pomaže ni jednom od njih dvojice, kao i što gledanje njih dvojice sigurno ne pomaže Americi".

- Ovo je najodvratniji i najsramotniji pokušaj očajnika da stekne vlast koji sam ikada videla - napisala je jedna korisnica na Tviteru.

Mnogi muzičari i Kanjeove kolege kritikovale su ga i rekle kako sada žele da se ograde od njega zbog podrške Trampu.

Među njima je navodno i moćni muzički par, Bijonse i Džej Zi, koji su odlučili da prekinu veze sa reperom i njegovom suprugom Kim Kardašijan jer podržavaju Trampa.

Izvor blizak paru izjavio je kako je "Bijonse i Džej Ziju muka od pozitivnih stvari koje je reper rekao o Trampu i da su njegovi politički stavovi sra**e".

I njegov kolega reper Fifti sent rugao se Kanjeu i njegovim bizarnim primedbama na račun kačketa.

Kanje Vest je izjavio kako na "Trampa gleda kako na očinsku figuru", što je posebno iznerviralo korisnike.

- Pogodite ko na Kanjea ne gleda kao na sina - napisala je jedna komičarka.

Osim Vesta i Brauna na sastanku su bili i predsednikova ćerka i savetnica Ivanka, kao i njen suprug i savetnik Bele kuće Džared Kušner, koji su manje-više nemo posmatrali Kanjeovu predstavu.

Hoće li Tramp ovim potezom obezbediti nove glasače ili Kanje ima političke ambicije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecko Nikolic (akademski muzicar)

    12. oktobar 2018 | 17:47

    Ako repere nazivate muzicarima ,onda Hegelova teorija o izumiranju umetnosti je ostvarena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA