≫ 

Deca su se otrgla kontroli: Učenik uperio pištolj u glavu profesorke, a njegov drug joj je pokazao srednji prst (VIDEO)

Dok maloletnik preti profesorki, iza nje se pojavljuje još jedan tinejdžer koji okrenut ka kameri pokazuje srednji prst

  • 10

Učenik srednje škole u predgrađu Pariza pretio je svojoj profesorki lažnim pištoljem i taj snimak je objavljen na društvenim mrežama, a francuski predsednik Emanuel Makron je pozvao na oštrije kazne za učenike koji prete svojim predavačima.

- Neprihvatljivo je pretiti nastavniku. Zatražio sam od ministra obrazovanja i ministra unutrašnjih poslova da preduzmu sve potrebne mere kako bi obezbedili da takve akcije budu kažnjene i zabranjene u našim školama - napisao je Makron na Tviteru.

Na video-snimku, koji je ranije ove nedelje objavljen na internetu, vidi se kako učenik stoji u učionici s lažnim pištoljem u ruci uperenim u profesorku, dok pokušava da je ubedi da ga ne upiše u dnevnik kao odsutnog sa časa.

Dok maloletnik preti profesorki, iza nje se pojavljuje još jedan tinejdžer koji okrenut ka kameri pokazuje srednji prst.

Kako su nakon ovog incidenta koji je dospeo u javnost i istu šokirao, francuski mediji pisali,  ovaj momak (16) koristio je lažno oružje. Nakon što su mnogi počeli da komentarišu i reaguju na nimalo prijatne scene iz pariške učionice, on se sam predao policiji.

Pogledajte ceo video ovog incidenta iz škole u Parizu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    21. oktobar 2018 | 23:51

    IMPOZANTNA FRANCUSKA KULTURA,STOKA OSTAJE STOKA.

  • Аца

    22. oktobar 2018 | 00:24

    Францускињу у Француској малтретирају деца имиграната. Лепа будућност за Француску. Нека им је са срећом. Хтели су да Алжирци буду њихови држављани ...

  • branko

    21. oktobar 2018 | 23:37

    stoka retardirana maltretiraju zenu, ovo treba idma zakljucati do 50-te da razmislja, ionako ce da bude neki sljam i stoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA