≫ 

Bombom na Soroša: U blizini njegove kuće ostavljena eksplozivna naprava

Policija je saopštila da protivteroristička jedinica FBI-a istražuje slučaj, ali niko od nadležnih nije želeo da otkrije da li je ta naprava zaista eksplozivna

  • 3

Federalni istražni biro i policija odgovorili su danas na poziv upućen sa adrese u blizini doma američkog milijardera i filantropa Džordža Soroša, zbog dojave da je u poštanskom sandučetu pronađena naprava za koju se sumnja da je eksploziv, saopštili su zvaničnici.

Kako prenosi AP, policija Bedforda, gradića severno od Njujorka, došla je jutros na adresu u naselju Katona, nakon što je jedan muškarac na toj adresi otvorio paket.

Soroš opleo po Trampu: On je narcis koji smatra da je svemoćan, spreman je da uništi svet

On je, navodi se, odneo paket u obližnju šumu i pozvao policiju koja je odmah obavestila FBI i Biro za alkohol, vatreno oružje i eksplozivne naprave.

Policija je saopštila da protivteroristička jedinica FBI-a istražuje slučaj, ali niko od nadležnih nije želeo da otkrije da li je ta naprava zaista eksplozivna.

Soroševa fondacija nije odgovorila na zahtev na komentar, zvaničnici FBI-a nisu želeli da otkriju detalje ovog slučaja.

Soroš, američki milijarder mađarskog porekla koji je bogatstvo stekao na investicionim fondovima, donirao je ogromne sume novca u razvoj liberalnih vrednosti i često je na meti desničarskih kritika.

Aktivisti često sa zlim namerama objavljuju na društvenim mrežama adrese njegovih kuća u okrugu Vestčester severno od Njujorka, napominje agencija.

VIDEO: Soroša Rusi označavaju kao ključnog kreatora politike Zapada. ideološki sukob i dalje stvara potrebu za novim oružjem kao što su ove nove ruske rakete

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA