≫ 

Devojčica oteta iz tržnog centra - nosila je roze jaknu i patike: Policija je traži helikopterima u Brajtonu

Devojčica, koja je navodno uzrasta od tri do pet godina, nosila je roze jaknu i farmerke

  • 0

Jedna devojčica navodno je danas oteta iz tržnog centra u engleskom gradu Brajtonu, a za njom trenutno traga i policijski helikopter. 

Policiji je stigla telefonska prijava da je neko od posetilaca tržnog centra video kako jedan starac u zelenom kaputu otima devojčicu u roze jakni, uzrasta od tri do pet godina.

Dete je navodno oteto oko 15.30 sati iz Čerčil skver tržnog centra, a policija iz helikoptera sada pretražuje šire područje oko tog mesta. U međuvremenu su na sigurnosnim kamerama nađeni snimci u kojima čovek tog opisa zaista razgovara sa devojčicom u roze kaputići.

Istovremeno, portparol policije Saseksa tvrdi da ne postoji nikakva prijava o otetom detetu, te da nema tragova ili eventualnih osumljčenih.

Ne isključuju mogućnost ni da se dete i čovek znaju Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Policija, ipak, pretražuje šire područje i idu od kuće do kuće, raspitujući se i tražeči eventualne svedoke.

- Policija istražuje moguću otmicu deteta iz Čerčil skvera danas oko 15.30-15.45. Pretgraga se vrši i helikopterom. Primili smo poziv da je čovek pokupio dete u tržnom centru i samo otišao. Ne isključujemo ni opciju da su oni zapravo u rodu ili da se poznaju - rekli su iz policije Saseksa, kojima do sada nije stigla nijedna prijava o nestlom detetu u ovom tržnom centru.

Vest o eventualnoj otmici preneta je i stotinama takstista da muškarac starosti od 70 do 75 godina može biti umešan, prenosi Brajton Argus.

Devojčica, koja je navodno uzrasta od tri do pet godina, nosila je roze jaknu i farmerke i, kako se tvrdi, naglo je ukradena iz tržnog centra.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA