≫ 

Bivši marinac za 13 meseci preživeo dva masovna pokolja: Bio je u Las Vegasu prošle godine, a sada i u baru u Kaliforniji (VIDEO)

Keli još uvek ne može da shvati da je preživeo dve pucnjave za 13 meseci

  • 0

Muškarac koji je preživeo pucnjavu prošle godine u Las Vegasu preživeo je i pucnjavu u baru u Thousand Oaksu u Kaliforniji, kada je život izgubilo 12 osoba.

Radi se o bivšem marincu Brendanu Keliju, koji je za ABC News izjavio kako je šokiran da je još uvek živ. On je redovan gost bara gde je i došlo do pucanjave.

- Mogu samo da zahvalimo Bogu - rekao je Brendan Keli za tv stanicu KABC-TV.

- Njegove zaštitničke ruke štitile su me one noći 1. oktobra, ali i prošle noći - izjavio je. Prisetio se i da je čuo prve pucnje.

- Začulo se pop, pop. Budući da sam bio u vojsci, u marincima, odmah sam prepoznao o čemu se radi, posebno u zatvorenom prostoru - zaključio je.

Napadač Ian David Long takođe je bio u marincima, a navodno je koristio legalno kupljen pištolj kalibra 45, prenosi Index.hr.

Keli je za KABC ispričao kako je, nakon što je shvatio da se radi o pucnjavi, povukao nekoliko ljudi na zemlju, tražeći zaklon. Uspeo je neke od njih da odvede do zadnjeg izlaza.

- Čim sam shvatio odakle napadač puca, zgrabio sam prve dve osobe pored sebe i povukao ih ka najbližem izlazu - rekao je.

- Hteo sam da pomognem najbolje što sam mogao -  dodao je. Poručio je i kako mu je još uvek teško da shvati da je preživeo dve pucnjave za 13 meseci.

Ispričao je i kako je bar bio utočište za njih 40-ak koji su bili u Vegasu za vreme pucnjave.

- To je bilo naše mesto gde smo išli nedeljom, posebno nakon pucnjave Vegasu. Bili smo tamo tri noći zaredom, samo kako bismo bili podrška jedni drugima - rekao je i dodao kako je ova nova pucnjava jako bolna.

VIDEO: Pucnjava u kaubojskom baru u Kaliforniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA