≫ 

Pedofil koji je ubio malu Saru brutalno izboden u zatvoru: Stigla ga je kazna, ali još nije platio za zločin koji je počinio (FOTO)

On je posle ukazane pomoći vraćen u zatvor, gde služi maksimalnu kaznu

  • 1

Sara Pejn (8), devojčica koja je nestala 2000. godine u Zapadnom Saseksu u Engleskoj, pronađena je mrtva 17 dana kasnije u polju. Za njeno ubistvo optužen je pedofil Roj Viting, koji je godinu dana kasnije osuđen na 40 godina zatvora. On je danas napadnut u ćeliji u visoko obezbeđenom zatvoru, kada je izboden i pronađen u lokvi krvi.

Devojčica Sara Pejn nestala je dok se igrala u polju sa bratom i sestrom u blizini kuće bake i deke. Odmah je pokrenuta potraga za njom, dok su njeni roditelji molili javnost da im pomogne da pronađu njihovu ćerku.

Policija je posle nekoliko dana upozorila njene roditelje da se "pripreme na najgore" i da njihova ćerka verovatno više nije živa.

Posle 17 dana potrage, pronađeno je telo devojčice oko 25 km od mesta odakle je nestala.

Sara je nestala dok se igrala u polju sa bratom i sestrom Foto: Wikipedia/Mug shot

Za njeno kidnapovanje i ubistvo optužen je pedofil Roj Viting (59), koji je osuđen na 40 godina zatvora.

Viting je napadnut u zatvoru u Vejfildu, a mediji prenose da su ga dvojica osuđenika za ubistvo "ubola improvizovanim noževima".

- On je napadnut u četvrtak uveče i dobio je bolničko lečenje. Vraćen je u zatvor, a njegovo stanje je stabilno. Policija ispituje incident - rekao je potparol zatvorske službe.

Mnogi su komentarisali da je Roja "stigla kazna, ali da još uvek nije platio za grozno delo koje je počinio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA