≫ 

Verenik joj je nestao u padu indonežanskog aviona, a ona ne može da ga preboli: Sada se zbog njega fotografiše sama u venčanici

Avion sa 189 putnika se srušio u more, a olupina aviona još uvek nije pronađena

  • 2

Žena iz Indonezije čiji je verenik bio u avionu Lajn Era koji se srušio u more, obavila je svadbeno fotogafisanje kako bi ispunila želju svog verenika.

Intan Siari i Rio Nanda Pratama su trebali da se večnaju 11. novembra. Međutim, Pratama je poginuo dok je putovao na svadbu 29. oktobra.

Ona je rekla da želi da isputni njegovu poslednju želju, pa se fotografisala u venčanici i sa vereničkim prstenom, prenosi msn.com.

- Iako osećam žalost koju ne mogu da opišem, moram da se smejem zbog tebe. Ne mogu da budem tužna, već da budem jaka kao što si mi uvek govorio - napisala je ona na Instagramu.

Pre nego što je seo u avion njen verenik se šalio da ako on slučajno ne stigne na vrene na venčanje, da bi ona trebala da se slika bez njega.

Avion sa 189 putnika se srušio u more, a olupina aviona još uvek nije pronađena.

U svojim ranijim objavana na Instagramu, Siari je napisla da svog verenika poznaje 13 godina, i da je on njena prva ljubav. Par se upoznao u srednjoj školi.

Njene slike u venčanici pogledajte u galeriji OVDE.

VIDEO: Putnik iz aviona zamalo snimio trenutak sopstvene smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA