Majmun napao bebu u Brazilu dok je sedela u hranilici: Otvorio vrata, ušunjao se u stan i skočio na detence

Svi njihovi rođaci veruju da bi Džulija bila mrtva, da njena majka nije reagovala tako brzo

  • 0

Jedan majmun drekavac je napao dete, pošto se prethodno popeo kroz vrata terase, i ugrizao dete za glavu. Lusijana, majka Džulije Balardim, očajnički je pokušavala da otera životinju sa ćerkice, stare 21 mesec, pošto je čula njene krike, piše Dejli star.

Na kraju je uspela da spase dete iz čeljusti divlje životinje, ali je ono moralo da bude podvrgnuto hitnoj operaciji, pa joj je plastični hirurg rekonstruisao deo čela. Prema rečima Džulijinog oca, majmun je progrizao detetu lobanju, pa se videla kost.

Majmun drekavac, Foto: Pixabay

Svi njihovi rođaci veruju da bi Džulija bila mrtva, da njena majka nije reagovala tako brzo.

OBORIO DETE NA POD

Devojčica je gledala TV sa starijom sestrom, Luisom (7), kada je drekavac otvorio vrata terase i ušao u njihov stan u prizemlju u Kuritibi, južnoj brazilskoj državi Parani. Lusijana (27) je na trenutak otišla u kuhinju da donese grickalice, ali se trčeći vratila kada je čula krike dece.

Beba je bila u stolici za hranjenje kada je primat skočio na nju, oborivši i dete i stolicu na pod. Majmun je majci naneo duboke ogrebotine, koje su morale da budu ušivene.

Stan je inače u blizini tropske šume, a komšije su navele da su majmuna počele da viđaju pre dva meseca i da je mnoge brinulo da može da dođe do napada.

VIDEO: Slon napao džip na safariju i razbio šoferšajbnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA