Vođa danske kriminalne bande objavio knjigu o svom životu, pa je ubijen čim je izašao sa promocije

Jasar je, nakon izlaska iz bande i prolaska kroz program koji pomaže bivšim kriminalcima, studirao za vaspitača i radio kao voditelj

  • 0

Bivši lider jedne od danskih kriminalnih bandi Nedim Jasar (Yasar), koji je 2012. kriminalni život napustio kroz jedan od zvaničnih državnih "egzit programa", likvidiran je u ponedeljak uveče na ulici u Kopenhagenu, saopšteno je u glavnom gradu Danske.

Jasar je, nakon izlaska iz bande i prolaska kroz program koji pomaže bivšim kriminalcima da nakon odsluženja kazne ostanu izvan kriminalnog miljea i uklope se u društvo, studirao za vaspitača i radio kao voditelj na veoma slušanom Radiju "24/7".

Njemu je, nekoliko trenutaka nakon što je izašao sa prijema organizovanog u čast današnjeg izlaska iz štampe njegove knjige o izlasku iz sveta kriminala i prilagodjavanju normalnom životu, prišla jedna osoba koja je ispalila dva hica u njega i potom se pešice udaljila sa lica mesta.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA