≫ 

Bojan je sa devojkom otišao sa Malte na odmor u Srbiju: Kad se vratio, dočekalo ga je neprijatno iznenađenje, zbog koga je završio na sudu

Srpski par je rekao da je vrednost izgubljenih stvari oko 18.000 evra

  • 0

U avgustu 2014. godine Bojan Lazarević nije mogao više da uđe u iznajmljeni stan za koji je plaćao redovnu kiriju na Malti nakon što se vratio sa odmora.

Ceo slučaj je završio na sudu gde je Lazarević naveo da je u stanu bilo puno ličnih stvari kao što su kompjuter i dokumenti, nakit i firmirana odeća i tašne njegove devojke Jelene Andrić.

Jelena je tvrdila da su među bačenim stvarima i njena dozvola za boravak na Malti. Zato što nije imala dozvolu, ona je vraćena u Srbiju.

Srpski par je rekao da je vrednost izgubljenih stvari oko 18.000 evra.

Bojan je kontaktirao vlasnika stana koji mu je rekao da je mislio da se neće vratiti i zato je promenio bravu, izbacio njihove stvari i izdao stan drugim ljudima.

Vlasnik stana Džozef Keša izjavio je da je nekoliko puta pokušao da dobije Lazarevića i da mu je slao poruke ali nije mogao da ga dobije i da nije bilo nikakve poruke da će se oni vratiti.

Ipak, Jelena je izjavila da je pre odlaska rekla Džozefu da će se vratiti za oko tri nedelje, ali je vlasnik stana tvrdio da nije bilo takvog razgovora. Kao dokaze su naveli i pasoše, na kojim se vidi da su se vratili na Maltu nakon mesec dana.

Foto: Telegraf

U telefonu Bojana Lazarevića nalazi se i poruka koju je poslao Kešeu, kojom ga je obavestio da je u Srbiji, ali da se vraća na Maltu.

Vlasnik stana je tvrdio da je u stanu bio samo jedan stari kompjuter i puno razbacanih stvari kako što su prazne kutije od pice i zato je mislio da se par neće vratiti.

Sud je zaključio da ni jedna strana nije dostavila ugovor o iznajmljivanju, i da nije jasno pod kojim uslovima je sklopljen dogovor.

Ipak, vlasnik nije smeo da sam reaguje, niti da izbaci njihove stvari. Sud je odbacio tvrdnje para iz Srbije o vrednosti njihovih stvari zbog nedostatka dokaza.

Odlukom suda vlasnik stana će zato morati da plati bivšim podstanarima samo 3.000 evra kompenzacije za izbačene stvari.

VIDEO: Ovi ljudi su prepisivali prazne stanove na svoje ime i posle ih prodavali

(Telegraf.rs/MaltaTimes)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA