Crna lista upucanih i izbodenih na Crni petak: Masovnu kupovinu prekinulo nasilje, policija traga za napadačima

U tržnim centrima dogodile su se pucnjava i ubadanje

  • 1

U tržnom centru u Nju Džersiju je, tokom masovne kupovine na "Crni petak", došlo do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac, dok su se prestrašeni kupci rastrčali i sakrili po prodavnicama, a u tržnom centru u gradu Sirakjuz dva mušarca su ubodena nožem.

Do pucnjave je došlo u petak uveče u tržnom centru "Mils" u Nju Džersiju, rekla je portparolka gradskih vlasti Keli Martins, dodavši da povrede koje je muškarac zadobio nisu opasne po život, prenosi AP, ne navodeći ko je pucao.

Niko nije uhapšen, a ranjeni muškarac ne sarađuje s policijom, rekla je Martinsova, a američka agencija navodi da policija trenutno analizira snimke nadzornih kamera iz tržnog centra.

Ovog Crnog petka mnogi su povređeni Foto: Tanjug/AP

Nakon pucnjave, tržni centar je evakuisan, navela je portparolka.

Prema njenim rečima, oko 25.000 ljudi posetilo je taj tržni centar u protekla dva dana, u želji da kupi robu po cenama tradicionalno sniženim u petak posle Dana zahvalnosti u SAD.

U međuvremenu, na "crni petak" nasilje je izbilo u još jednom tržnom centru, u gradu Sirakjuz u američkoj saveznoj državi Njujork, gde je u policiji lokalnim medijima rečeno da su dva muškarca izbodena oko 16.15.

Za sada se ne zna šta je izazvalo incident u prodavnici "Mejsi", gde su policajci pronaši muškarca ubodenog u stomak, dok je drugi muškarac imao rane po drugim delovima tela.

Povređeni su prevezeni u bolnicu Foto: Tanjug/AP

Obojica imaju 20-ak godina i prebačeni su u bolnicu, saopštila je policija.

Uprava tržnog centra saopštila je da je reč o "izolovanom i apsolutno neprihvatljivom" incidentu.

Video: Ovo nema ni u Lidlu: Žene u Americi se tuku i valjaju po podu zbog popusta

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA