≫ 

Učitelj u penziji izmasakrirao suprugu posle 57 godina braka, tvrdi da ga je varala, a za razvod nije želeo ni da čuje

Henri je u zatvoru, a niko od porodice ga ne posećuje. Njemu nije jasno zašto mu niko ne dolazi

  • 0

Henri E. (89) iz Kelna izbo je šest puta kuhinjskim nožem svoju godinu dana mlađu suprugu, a potom ju je nekoliko puta udario čekićem po glavi - zbog ljubomore. Na kraju je još uhvatio za vrat i gušio.

Scena iz sudnice: Okružni sud u Kelnu. Starac, potpuno sede kose, sedi u invalidskim kolicima. Optužen je za ubistvo supruge Anelise. Nakon 57 godina braka.

U optužnici stoji - uznemiren i besan zbog ljubomore, optuženi je došao do saznanja da njegova supruga želi da ode od njega i provede veče s drugim muškarcem. Stoga je odlučio da je ubije.

Penzionisani učitelj Henri E.(89) ništa nije rekao. Njegov advokat Martin Vilke u Henrijevu odbranu je samo dodao "da se ne seća ničega".

Godinu dana mlađu Anelisu u junu ove godine Henri je doslovno izmasakrirao. Nekoliko puta je čekićem udario po glavi, šest puta je probio kuhinjskim nožem i na kraju je gušio.

Henri je u zatvoru, a niko od porodice ga ne posećuje. Njemu nije jasno zašto mu niko ne dolazi.

UVEK JE SUMNJAO DA GA VARA 

Njihova najstarija ćerka (56) ispričala je:

- Roditelji su se venčali 1961. godine. Brak je bio težak. On je imao česte napade ljubomore, a bilo je i nasilja. Otac je uvek sumnjao, potpuno neosnovano, da ga mama vara - rekla je.

Kako kaže ona, Anelisa je htela razvod, ali se nije usuđivala ni da ga spomene.

- Mama bi kazala da gde god da ode, da će je tata pronaći i ubiti. Tako da razvod nije dolazio u obzir - istakla je ćerka ovog bračnog para.

Kad je kći oca upitala zašto je ubio majku, samo je odgovorio: "Razvod nije opcija".

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA