Svedok na suđenju opisao luksuzni život narko bosa: El Čapo je imao privatni zoo vrt, a na tretmane za podmlađivanje je išao u Švajcarsku (FOTO)

Osim što je nemilice trošio na sebe, on je čašćavao i svoje zaposlene

  • 8

Meksički narko bos Huakin "El Čapo" Guzman je širom sveta poznat po poslu kojim se bavio, ali i velikom bogatstvu koje je stvorio. Dok je bio na slobodi uživao je u luksuzu, a evo kako je njegov život izgledao. Fotografije koje to prikazuju postale su prava senzacija na društvenim mrežema.

Imao je privatni privatni zoološki vrt, kupio je kuću na plaži od 10 miliona dolara, a u Švajcarsku je putovao zbog tretmana protiv starenja, prenosi Dejli Mejl.

El Čapo je trenutno u američkom zatvoru Foto: Tanjug/AP

O njegovom luksuznom životu se govorilo na saslušanju u utorak. O tome je pričao svedok Migel Angel Martinez, ističući da se sve odvijalo tokom devedesetih godina, kada se dogodio pravi "kokainski bum".

El Čapov posao je cvetao, a on je i svojim zaposlenima poklanjao luksuzne automobile.

Svojim zaposlenima je kupovao automobile Foto: Facebook

Martinez je istakao da je kartel drogu krijumčario u SAD i to preko tunela koji su bili iskopani ispod granice, u tankerima sa tajnim pregradama, pa čak i lažnim konzervama čili paprika.

Većina zarađenog novca je završila u Tihuani, gde je El Čapo svakog meseca slao svoje privatne avione da pokupe pare.

Kartel je koristio kuće kako bi sakrili novac, a deo para je u koferima prebacivan u meksičke banke. Radnici su podmićivani kako bi dolare zamenili za pezose, a ne postavljaju nikakva pitanja.

Kartel je zarađivao astronomske svote novca Foto: Facebook

El Čapo je svoje privatne avione koristio kako bi leteo preko Meksika do svoje kuće, uključujući i kuću na plaži u Akapulku, gde je imao zoološki vrt sa lavovima, tigrovima i panterima. Tamo je imao i jahtu koja je nosila ime Čapito.

Ostatak novca je išao na četiri do pet žena koje su bile u njegovom okruženju.

Kralj droge koje je odrastao u siromaštvu je ubrzo počeo da ide u Makao da se kocka, ali i u Švajcarsku na tretmane protiv starenja.

El Čapo je imao i prvatni zoo vrt Foto: Facebook

El Čapo je trenutno u američkom zatvoru, a suđenje zbog krijumčarenja droge je u toku. Ako bude osuđen može da dobije doživotnu robiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA