Ovo je tinejdžerka iz Srbije koju je u Nemačkoj ubio Kenijac: Njeno telo je dva dana bilo sakriveno u sobi u izbegličkom smeštaju

Uhapšeni navodno nije živeo u izbegličkom smeštaju, već je išao tamo na proslavu

  • 3

Elma Čalaković, 17-godišnjakinja iz nemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbegličkom smeštaju u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u Sankt Augustinu, u blizini Bona.

Kako prenosi Rtvnp.rs, Elma je iz sela Špiljani u opštini Tutin.

Ubica je devetnaestogodišnji Brajan S. poreklom iz Kenije, koji je uhapšen. Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri, preneli su nemački mediji, a navodno je telo ubijene dva dana bilo u jednoj sobi u okviru izbegličkog smeštaja. Ubica je telo predao policiji.

Kako se navodi na društvenim medijima, uhapšeni navodno nije živeo u izbegličkom smeštaju, već je išao tamo na proslavu.

Dženaza namaz i ukop ubijene Elme održaće se u četvrtak, piše Rtvnp.rs.

(Telegraf.rs/Rtvnp.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    5. decembar 2018 | 14:12

    Kad se druzi sa manijacima i primitivcima iz kamenog doba tako zavrsi.

  • Desa

    5. decembar 2018 | 16:41

    Gde su roditelji bili,maloletna ne sme da ide bez nadzora roditelja,ovaj svet je opasno mesto,silovanja,ubistva,otmice,drogiranja,kako sprečavati ovakve dogadjaje?Devojke,nema ludovanja ,morate biti opreznije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA