≫ 

Muž je ženu izbo nožem 123 puta, a onda je stravičan zločin pokušao da sakrije na najbesmisleniji način (FOTO)

Da li je moguće da je Mejtu nesvesno napao suprugu dok je bio pod uticajem leka za kašalj?

  • 0

Na društvenim mrežama delovalo je kao da Metju Felps i Lorin Hjugelmajer imaju savršen odnos. Bili su u braku godinu dana.

Imali su zajednička interesovanja, voleli iste filmove, bili hrišćanski vernici i radovali su se potomstvu. Živeli su dvosobnom stanu u Raliju u Severnoj Karolini. Lorin (29) prodavala je sveće i predavala veronauku u lokalnoj nedeljnoj školi. Metju je studirao teologiju i radio u lokalnoj službi za uređivanje travnjaka, dok se spremao da postane sveštenik.

- Blagoslovena sam što je ovaj zgodan muškarac moj muž - napisala je je Lorin na Fejsbuku.

Prvog septembra prošle godine, u ranim jutarnjim časovima, Metju je pozvao policiju. Rekao je da se probudio sav krvav, da na krevetu leži nož i da mu supruga teško poveđena leži na podu s višestrukim ubodnim ranama. Navodno se nije sećao šta se dogodio, ali je rekao da misli da ju je on ubio.

 

- Sanjao sam nešto, a kad sam upalio svetlo, ležala je mrtva na podu - vrištao je u slušalicu.

Kada je stigla hitna pomoć, objasnio je da je prethodne večeri uzeo lek za kašalj namenjen pacijentima koji pate od visokog pritiska.

- Uzeo sam lek koji nisam smeo - pravdao je brutalno ubistvo.

Da li je moguće da je Mejtu nesvesno napao suprugu dok je bio pod uticajem leka za kašalj?

Lekari su zatekli Lorin u položaju fetusa sa čak 123 ubodne rane na glavi, vratu i rukama, 44 su bile u predelu lica. Hitno su je odvezli u bolnicu, gde je konstatovana smrt.

 
 
 
View this post on Instagram

Beach days with hubs are the best!!! #lovethisman #wifelife #gulfshores #instacoupleA post shared by Lauren (@hugelmaierla) on

 

Proizvođači leka, kompanija "Bajer", objavili su saopštenje u kome su izrazili saučešće porodici žrtve, ali tvrde da lek "Coricidin" ne izaziva nasilno ponašanje, a istraga je pokazala da Metju ima i svoju drugu stranu.

Njegov tajni nalog na Instagramu "marty_radical" otkriva da je opsednut filmom "American Psycho" (2000) o bogatom njujorškom bankaru i izopačenom serijskom ubici Patriku Bejtmenu. Na profilu je postavio fotografiju glavnog junaka filma oblivenog krvlju. Njegovi prijatelji su otkrili da ga je kopkalo kakav je osećaj ubiti nekoga.

Osim toga, znali su da njihova veza nije tako divna, kao što su je predstavljali na društvenim mrežama i da se par često svađao zato što je Metju nekotrolisano trošio novac, naročito na kompjuterske igrice i odgovarajuću opremu. Lorin mu je navodno pretila raskidom ako se ne promeni. Istraga je pokazala da je Metju tačno znao šta radi kada je nasmrt izbo suprugu.

Optužen je za ubistvo, a oslobađanje uz kauciju mu je odbijeno. U početku je insistirao da nije kriv i držao se priče o "leku protiv kašlja", koji je uzeo da bi lakše zaspao jer ima umirujuće dejstvo, ali je u oktobru priznao krivicu kako bi izbegao smrtnu kaznu.

 

- Osećam se kao čudovište... Ovo je besmislen, bezuman čin i kajem se zbog svakog koraka koji me je doveo do ovoga - rekao na dan izricanja presude, ukazujući na alkohol, drogu i lakomislenost, dok je stajao u sudnici zarastao u kosu i bradu.

Osuđen je na doživotnu robiju bez mogućnosti uslovnog oslobađanja.

 

VIDEO: Pokušao da opljačka prodavnicu kuhinjskim nožem a gazda ga prebio na mrtvo ime

(Telegraf.rs/mirror.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA