Policajac u Engleskoj silovao devojčicu i sve snimao telefonom: Njegovo opravdanje je šokantno

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom još dve policijske stanice, zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloletnica

  • 0

Policajac Ian Naude iz Engleske osuđen je na 25 godina zatvora zbog niza seksualnih prestupa, među kojima je i silovanje 13-godišnje devojčice.

Devojčicu je silovao tri dana nakon što je po službenoj dužnosti bio u njenoj kući kako bi istražio prijavu porodičnog nasilja, prenosi Skaj njuz.

Nekoliko dana nakon prijave, došao je u kuću devojčice kada njena majka nije bila kod kuće, pozvao ju je u auto i silovao na zadnjem sedištu svog automobila.

Naude, koji je inače otac jednogodišnjeg deteta, zločin je snimio na mobilnom telefonu.

Istraga je pokazala da mu ovo nije bio jedini zločin Foto-ilustracija: Profimedia

Na sudu je porekao da se radilo o silovanju i rekao je kako se njemu činilo da žrtva "u tome uživa".

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom još dve policijske stanice, zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloletnica.

Tokom istrage otkrilo se kako se na internetu predstavljao kao 15-godišnjak, zavodio maloletne devojke i tražio od njih da mu pošalju svoje razgolićene fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA