≫ 

Stravična tragedija Srpkinje u Trstu: Katarina (26) je izgubila kontrolu nad svojim skuterom, zakucala se u drvo i poginula (FOTO)

Nastradala Katarina nedavno se udala

  • 7

Katarina Janković (26), rodom iz Kragujevca sa prebivalištem u Trstu, tragično je izgubila život na Badnje veče po gregorijanskom kalendaru u Trstu nakon pada sa skutera.

Tragedija se dogodila 24. decembra oko 23 sata neposredno nakon izlaska iz tunela dok se vraćala sa posla.

Kako prenose italijanski mediji, Katarina je verovatno izgubila kontrolu nad skuterom nakon što prednjim delom motora zakačila ivičnjak i udarila u drvo. Od siline udarca Katarina je odletela 5 metara dalje od skutera.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Pokušaji reanimacije bili su uzaludni, za nesrećnu Katarinu više nije bilo spasa. Lekari su samo konstatovali smrt.

Inače, Katarina je pet godina bila u vezi sa Danijelom Jankovićem iz Topolovnika, sa kim se nedavno i venčala.

(Telegraf.rs/TPKnews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    26. decembar 2018 | 22:53

    Sta voze te motore I skutere? Pitanje je dana kad ce poginuti.To je igranje sa zivotom.

  • 77

    27. decembar 2018 | 00:12

    U Italiji su skuteri nacionalno vozilo. Voze ih 7 do 77 godina, nesto kao u Kini bicikle i skoro da ih vise ucestvuje u saobracaju nego automobila. A, nazalost, zlo se desi, ne bira!

  • Julia

    27. decembar 2018 | 07:38

    U Trstu nikad ne pada sneg jel je more ovde,komradi na drugom delu grada i zavrsava posao kasno uglavnom koristi scuter Jel za auto nema parkinga. Jadni roditelji i ta devojka,mnogo mi je zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA