≫ 

Ovu majku terete za ubistvo ćerke. Da li je želela njenu smrt ili nije mogla da prihvati jednu stvar?

Majci preti 14 godina robije

  • 0

Jedna majka iz SAD suočava se sa optužbama da je prouzrokovala smrt svoje ćerke, nakon što je utvrđeno da je prikrivala činjenicu da devojka boluje od dijabetesa.

Amber Hempšir (39) iz Ilinosia predala se policiji u ovom gradu nakon što je utvrđeno da je neposredno uključena u smrt svoje ćerke stare 14 godina. Naime, devojčici je 2013. godine dijagnostifikovan dijabetes, ali njena majka nikada nije ispunila potrebni recept za izdavanje insulina, pošto je pokušala da sakrije njeno stanje.

Kako se navodi, devojčica je hospitalizovana u februaru sa upalom pluća, kada su joj lekari ponovo dijagnostifikovali upalu pluća i počeli da je leče. Njoj su tada izdali upute za kontrolu lečenja, ali se nije ponovo pojavila na ispitivanjima.

Osam meseci nakon toga, hitna pomoć je primila poziv iz njenog doma, a kada su došli konstatovali su da je devojčica doživela srčani udar. Iako je brzo prebačena u bolnicu, ona je preminula dva dana posle hospitalizacije.

Tužioci su zbog ovog slučaja podigli tužbu protiv Hempširove po dve tačke, prisilnog ubistva i ugrožavanja života i zdravlja deteta i čeka je do 14 godina zatvora.

VIDEO: Ona  je najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/New York Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA