Britanac Stiven (35) zbog snimka na grobu Eskobara dobija pretnje smrću: Morao je da promeni lični opis i više ne sme u Kolumbiju

Video-snimak je nastao u aprilu, a muškarac kaže da je to uradio u znak poštovanja

  • 4

Na grobu narko bosa Pabla Eskobara u Kolumbiji, nastao je šokantan snimak koji je postao viralan i promenio život Stivenu Semensu (35) iz Velsa. Na videu se vidi kako muškarac iz Britanije prosipa kokain po nadgrobnoj ploči, a zatim savija novčanicu kroz koju ušmrkava beli prah. Nakon objavljivanja ovog prizora, Britanac je dobijao pretnje smrću, kao i zabranu ulaska u Kolumbiju na pet godina.

S obzirom na to da Stivenu u Kolumbiji živi devojka sa kojom ima blizance, on neće moći da vidi svoju porodicu dok mu traje zabrana ulaska u Kolumbiju.

Video-snimak je nastao u aprilu, a muškarac kaže da je to uradio u znak poštovanja.

- Nakon snimka počeo sam da dobijam pretnje smrću na Fejsbuku. Ljudi mi šalju da će da me oderu živog ukoliko me vide. Ne mogu da vidim svoju decu i to je veoma bolno - izjavio je Stiven Semens za Miror.

Pablo Eskobar Printskrin: Youtube/Moises Villadiego

Nakon osam meseci od "incidenta" otac blizanaca kaže da se kaje i da želi da se izvini stanovnicima Kolumbije, piše Dejli mejl.

- U tom momentu mi je bilo zanimljivo, ali se sad stidim. Svi su mi rekli da je sramota što sam to uradio i da zbog mene Kolumbija izgleda loše - dodao je Stiven.

Zbog skandaloznog video-snimka i odluke da šmrče kokain na grobu Pabla Eskobara, Stiven je morao i da se krije, kao i da promeni izgled.

VIDEO: Zbog njih mit o Pablu Eskobaru i dalje živi: Upoznajte neobični vrt u Kolumbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meksikanac

    30. decembar 2018 | 19:35

    Gura nos tamo gde mu nije mesto.

  • toma

    30. decembar 2018 | 23:11

    Tipični britanac nevaspitan da postuje tuđe i ja bi ga odrao kretenu jedan

  • Sudija

    30. decembar 2018 | 20:53

    Pa sta je lose uradio,pa nije ga iskopao Pa svi znaju ,konzumirao ubijao i prodavao kokain... Sta ce mu veca pocast..nadam se da necu moratipromenuti svoj profil..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA