≫ 

Tramp objavio svoju sliku ispod koje piše "Zid dolazi", po uzoru na popularnu seriju "Igra prestola" i tako započeo rat (FOTO)

Predsednik je još jednom iskoristio repliku iz popularne serije

  • 0

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je borbu protiv demokrata putem postera na Instagramu koji je inspirisan megapopularnom serijom "Igra prestola", a na kojem piše "Zid dolazi". Ovoga puta repliku je iskoristio povodom zida na granici sa Meksikom.

Tramp je juče na Instagramu podelio svoju fotografiju uz natpis "Zid dolazi", što aludira na popularni slogan "Zima dolazi" iz serije "Igra prestola".

Kao što se vidi na fotografiji, predsednik je koristio isti font slova kao i kreatori ove serije.

Tramp je u novembru imao sličnu objavu, kada je na Tviteru uz svoju fotografiju objavio natpis "Sankcije dolaze", što je bilo upućeno Iranu.

Teheran nije bio oduševljen tim Trampovim potezon pa je general Kvasem Soleimani odgovorio u istom stilu sa rečima "Stajaću protiv tebe".

On je jednom prilikom Severnoj Koreji pretio "vatrom i besom" ubrzo nakon što je HBO emitovao epizodu u kojoj jedan od likova radi upravo to, jašući na zmaju, prenosi Rt.

Poster sa sankcijama osvanuo je u novembru Foto: Tanjug/AP

Iz HBO mreže takođe nisu bili oduševljeni ovim prepucavanjima pa su nedavno postavili pitanje na Tviteru kako se kaže zloupotreba zaštitnog znaka na Dothraki jeziku.

Tokom predizborne kampanje Tramp je takođe govorio o izgradnji "velikog i lepog zida" na granici sa Meksikom, što su mnogi povezivali s ovom popularnom serijom, čiji je, izgleda, fan i predsednik SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA