Demonstrant u Parizu goloruk prebio policajca koji je bacao suzavac: Pesnicama je kosio sve pred sobom, svi iz žandarmerije pobegli (VIDEO)

Policajac je štitom pokušao da se zakloni od njegovih jakih udaraca, ali nije uspeo

  • 12

Demonstracije "Žutih prsluka" u Parizu danas su se prilično zaoštrile! Policija je bacila suzavac na demonstrante, nakon što su ih ovi gađali raznim predmetima.

Ipak, najveći hit postao je snimak na kome je jedan od demonstranata žestoko uzvratio policajcu koji je sa grupom kolega krenuo na narod. Na snimku se vidi kako je muškarac, koji po načinu na koji udara podseća na profesionalnog boksera, naterao policajca da se povuče. Policajac je štitom pokušao da se zakloni od njegovih jakih udaraca, ali nije uspeo. Batine koje je dobio policajac bile su žestoke.

Pristalice pokreta Žutih prsluka u subotu su u Francuskoj ponovno izašli da prostestuju na ulicama, ali, kako se piše u tamošnjim medijima, čini se da ih je bilo mnogo manje nego prethodnih meseci.

"Žuti prsluci" su ljuti na državne institucije i neki od njenih pripadnika su i veoma nasilni. Protesi su počeli zbog najave povećanja poreza na gorivo i njegove cene, ali su demonstranti proširili listu zahteva.

Pokret je veći od sume njegovih delova - radi se o nezadovoljstvu zbog kupovne moći i kvaliteta života, o ljudskom dostojanstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    6. januar 2019 | 00:08

    Samo rokaj brate napaceni .

  • Realan

    5. januar 2019 | 23:49

    Svakako da ga nije "prebio" ali realno je da je pokazao ozbiljne vestine,da policajac nije imao kacigu i stit tesko da bi se sacuvao od ovog coveka

  • mma

    6. januar 2019 | 02:07

    policajci kukavice. udrite stoku po ledjima bre. da posaljemo nasu muriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA