Brutalno ubistvo na ekskluzivnoj žurki punoj droge i prostitutki: Hrabri Rumun je stao pred bandu nasilnika, a jednom od njih je otac i te kako poznat (FOTO) (VIDEO)

Bila je divlja zabava i bilo je svega i svačega, komentarišu svedoci

  • 2

Novogodišnja noć bila je kobna za rumunskog izbacivača Tudora Simionova koji je u elitnoj londonskoj četvrti Mejfeir obezbeđivao žurku na kojoj su bili prinčevi, arapski šeici i tajkuni.

Nesrećni migrant, koji je iz Rumunije u Englesku stigao pre samo nekoliko nedelja, pokušao je da zaustavi grupu nasilnika koji su pokušali na silu da uđu na ovu žurku, ali je u okršaju uboden nožem, te je ubrzo i preminuo.

Foto: Instagram/tudor00as

Policija je privela veći broj članova bande, koja ga je napala, a jedan od osumnjičenih za ubistvo je 26-godišnji Imran Mostafa Kamel, inače sin poznatog imama Abu Hamze koji je zbog terorizma osuđen na doživotnu robiju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Inače, Simionov je obezbeđivao zabavu koju je organizirao samoprozvani lord i osuđivani prevarant Edi Davenport (53).

On je od pre poznat među londonskom elitom kao čovek koji organizuje divlje žurke na kojima dominiraju droga i elitne prostitutke.

- Bila je divlja žurka. Svega je bilo - rekao je za Daily Mail jedan od učesnika ove zabave.

Pojedinačna ulaznica za žurku je koštala oko 110 evra, a rezervacija stola oko 2.000 evra.

U Edijevom društvu bila je i jedna Kineskinja koja je takođe uzimala novac.

Prema izjavama svedoka, celu noć su u prostoriju ulazile i izlazile zgodne devojke.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Ubistvo na ulazu se dogodilo u jutarnjim časovima, oko 5.30.

Nasilni mladići su navaljivali da uđu, a hrabri Rumun, koji je inače bivši bokser i veslač,  po svaku cenu je pokušavao da ih zaustavi.

Nažalost, zbog svoje hrabrosti i predanosti poslu izgubio je život.

- Ova godina za nas je trebala biti veoma važna. Došli smo u Englesku u potrazi za boljim životom, planirali smo da se venčamo i osnujemo porodicu. Nažalost, Tudor je za Novu godinu proboden pravo u srce. Ne mogu da vam opišem kako se osećam, teško mi je da pronađem prave reči. U velikom sam šoku - rekla je njegova djevojka Madalina Angel.

Jedan od osumnjičenih za ubistvo, 26-godišnji Mustafa Kamel, je inače već poznat britanskoj javnosti. On je sin zloglasnog radikalnog muslimanskog sveštenika Abu Hamze al-Masrija poznatog po nadimku "čovek s kukom", koji je krajem 90-ih propagirao terorizam i nakon napada u Njujorku 2001. slavio teroriste Al Kaide. Britanci su ga zbog huškanja strpali u zatvor, a u međuvremenu su se javili i Amerikanci koji su takođe izrazili želju da Abu Hamza upozna i njihove ustanove.

 

Propovednik je osam godina pokušao izbeći izručenje, ali 2012. Britanci su ga se uspeli rešiti, a Amerikanci su ga osudili na doživotnu kaznu bez mogućnosti uslovnog puštanja. Da stvar bude gora po njega, osigurali su mu smeštaj u ADX Florence, najgorem američkom zatvoru.

Njegovi sinovi nisu krenuli očevim stopama po pitanju terorizma, ali su do guše zapeli u kriminalu.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA