≫ 

Zbog ovih fotografija se razvodi Džef Bezos: Četiri meseca su ga tajno snimali kako vara suprugu

Postoje i fotografije ljubavnog para koje su previše eksplicitne za objavljivanje

  • 1

Juče je odjeknula vest da se najbogatiji čovek sveta Džef Bezos i njegova supruga Mekenzi razvode posle 25 godina braka, a samo nekoliko sati kasnije, poznati tabloid koji prati slavne ličnosti, obelodanio je da je prethodna četiri meseca istraživao aferu između Bezosa i Loren Sančez, bivše TV voditeljke, te da planira da objavi celu priču u četvrtak.

Časopis "National Enquirer" je objavio da su njihovi novinari pratili Bezosa i Sančez kroz pet država i prešli više od 40.000 milja. Pratili su ih u privatnim avionima, luksuznim limuzinama, romantičnim šetnjama, u hotelima sa pet zvezdica, intimnim večerama i "kvalitetnim vremenom" provedenim u skrivenim ljubavnim gnezdima.

Loren Sančez i njen muž su se razišli prošle jeseni iako još nisu razvedeni; Foto: Profimedia

- On se s Loren sastajao tri puta nedeljno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim avionima u vrednosti od 65 miliona dolara. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade 'prljave stvari' - tvrde u časopisu National Enquirer.

Posle višemesečnog istraživanja, nova naslovna strana "Enquirera", najavljuje ekskluzivne fotografije "prevare koje su okončale njegov brak".

Časopis je takođe objavio da poseduje i fotografije para koje su previše eksplicitne za objavljivanje.

Zato se pretpostavlja da su Bezosovi iznenada najavili svoj razvod braka pre nego što budu objavljene fotografije Džefove prevare.

Džef Bezos je bio 25 godina u braku sa Mekenzi; Foto: Guliver/Chip Somodevilla/Getty Images

Nekoliko sati nakon što je Bezos objavio da se razvodi, američki mediji objavili su da je zvanično najbogatiji čovek na svetu u ljubavi sa Sančezovom, a paralelno se pojavila i informacija da je njen brak takođe doživeo krah i da sa suprugom, Patrikom Vitzelom, agentom za talente i vlasnikom agencije "WME".

TRAMPOVA OSVETA?

Novu dimenziju ovoj dramatičnoj priči, jeste to što mnogi već spekulišu da je ceo ovaj slučaj politički motivisan.

Naime, Bezos koji je ujedno i vlasnik "Washington Posta", dugogodišnji je kritičar predsednika Trampa i njih dvoje su odavno u javnoj svađi.

U međuvremenu, Dejvid Peker, izvršni direktor matične kompanije "National Enquirer", American Media Inc. (AMI), odavno je poznat kao Trampov saveznik, čak i pre nego što je ušao u politiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA