≫ 

Ko je Loren Sančez i kako je postala ljubavnica najbogatijeg čoveka na svetu: Obožava da pilotira i pleše oko šipke (FOTO) (VIDEO)

Bezosova ljubavnica je trenutnu u centru medijske pažnje i sve žele da znaju ko je ta žena "vredna milijarde dolara"

  • 4

Osnivač i izvršni direktor kompanije Amazon, Džef Bezos, najavio je u sredu da se razvodi od supruge Mekenzi. Par je u braku bio 25 godina, a čitava ova situacija je nastala kao posledica njegove afere sa bivšom voditeljkom i još uvek zakonitom suprugom poznatog holivudskog agenta.

Bezos i njegova uskoro bivša žena Mekenzi Foto: Profimedia

Mediji sada neprestano pišu o tome kako će razvod proteći i kako će dojučerašnji par da podeli svoje bogatstvo od 137 milijardi dolara.

Osim toga, u centru pažnje je i Bezosova ljubavnica Loren Sančez, a svi odjednom žele da znaju sve o ženi "vrednoj milijarde dolara".

Loren je 49-godišnjakinja i ima troje dece; Foto: Profimedia

Loren je 49-godišnjakinja i ima troje dece iz braka i prethodne veze. Bila je jedna od voditeljki jutarnjeg šoua "Dobar dan LA" na Fox 11. Studirala je na Univerzitetu Južna Kalifornija, a tokom studiranja bila je i pripravnica na televizijskoj stanici Kanal 13.

Licencirani je pilot, a dozvolu za helikoptere dobila je 2016. godine. Budući da joj je otac bio instruktor letenja i mehaničar koji je renovirao avione, oduvek je imala strast za letenjem. Leti od 2011. godine. Bila je konsultant Kristoferu Nolanu t0kom snimanja filma "Dunkirk".

Loren i njen muž ne žive zajedno još od kraja prošle godine, ali su još uvek u braku Foto: Profimedia

Bezos ju je angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin. Pre tri godine pokrenula je i sopstvenu kompaniju "Black Ops Aviation" koja se bavi snimanjem iz vazduha. Do sada je već snimala Amazon, Netflix i Fox.

Svi mediji bruje o njenoj vezi sa Bezosom Foto: Profimedia

Glumila je TV voditeljku u filmovima Borilački klub, Dan posle sutra i Fantastična četvorka, a samu sebe glumila je u filmovima Ted 2 i "The Longest Yard".

Na Jutjubu postoji i nekoliko snimaka koji dokazuju da je Lorin neodoljiva muškarcima. Na jednom od njih ona pleše oko šipke.

Bila je prva voditeljka serije "Znači misliš da umeš da plešeš", ali prestala je da snima nakon rođenja drugog deteta.

Bila je gostujuća voditeljka čuvene emisije "The View" od 2000. do 2014. godine.

Za Patrika Vajtsela udala se 2005. godine, a počeli su odvojeno da žive krajem prošle godine. Inače, Vajtsel je jedan od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalog, potpisali i Met Dejmon, Kristijan Bejl i Hju Džekmen.

Njihovo venčanje bilo je prepuno zvezda, a došli su i mnogi Vajtselovi klijenti kao što su Met Dejmon, Ben Aflek, Dženifer Garner, Džesika Alba i mnogi drugi.

Sančez je u jednom intervjuu izjavila: "Uvek sam pitala prijateljice kako znaju da su upoznale onog pravog. Onda sam upoznala Patrika i bilo mi je jasno".

Foto: Profimedia

S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije prestala da živi sa još uvek zakonitim mužem. Patrik i Mekenzi su mesecima znali za njihovu vezu. Trenutno je u procesu razvoda od Vajtsela.

Kad je bila u braku sa Vajtselom, par je bio u vrlo dobrim odnosima sa Bezosom, a više su puta viđeni zajedno na raznoraznim događajima.

Mediji se još uvek bave pitanjem kada je njena veza sa Bezosom otpočela. Neki tvrde da se viđaju još od juna prošle godine. Međutim, oboje su negirali da su varali svoje supružnike.

The National Enquire je objavio da se par viđao šest puta u toku dve nedelje i to po svojim kućama.

VIDEO: Kad prave ljubavi ginu... Ostaju u prošloj godini

(Telegraf.rs/Index.hr/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    11. januar 2019 | 21:38

    Pa njegova sadasnja zena je sa svim prirodna, a ova Boze me sacuvaj takvih ima svuda i za 100 €vrica!!!

  • 1111

    11. januar 2019 | 21:22

    ko nema kuci trazi sa strane. A promena dobro dodje.

  • Danas

    11. januar 2019 | 22:29

    Kako doslo , tako I otislo . Pare su proklestvo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA