≫ 

Da bi Sarin sinčić živeo, neko drugo dete mora da umre: Ovaj dečak će disati još samo nekoliko dana, ako mu lekari ne nađu srce (FOTO) (VIDEO)

Za samo nekoliko sati od rođenja, beba je doživela tri srčana udara

  • 1

Kris (40) i Sara (44) Kukson iz Engleske apelovali su ponovo na nadležne službe da njihov sinčić Karter dobije srce, jer, upozoravaju ih doktori, beba bi mogla da poživi samo još tri dana, piše Mirror.

Dečak je rođen 26. decembra, a lekari su odmah upozorili da će živeti svega nekoliko nedelja bez transplantacije. Njihov prvi sin Čarli imao je dve godine kada je preminuo 2012. godine. On je imao problema sa imunim sistemom. U međuvremenu stigle su razorne novosti da će dečak, star 22 dana, živeti svega još nekoliko dana.

Bračni par se pridružio kampanji Mirrora "Change the Law for Life", koja propagira da su svi građani potencijalni donori osim ukoliko ne zatraže drugačije. Ali su takođe svesni da, pošto Karteru treba dečije srce, neka druga porodica će pretrpeti tragediju.

Maleni Karter je prevremeno rođena beba iz trudnoće tokom koje nije bilo problema.

Za samo nekoliko sati od rođenja, imao je tri srčana udara. Kada je imao samo nedelju dana operisan je i ugrađen mu je pejsmejker. Sada mu je jedina nada transplantacija.

Karter je prikačen na "ecmo" mašinu, koja pumpa krv kroz njegovo malo telo.

VIDEO/Čudo iz blizine: Ovako je izgledala transplantacije rožnjače kod malog Aleksandra starog samo deset dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA