≫ 

Princ Filip (97) se nije se naučio pameti: Policija ga upozorila na grešku koju je napravio samo dva dana nakon nesreće, a fotografije su dokaz

Princ je snimljen kako vozi bez sigurnosnog pojasa, samo dva dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu

  • 10

Princ Filip, 97-godišnji suprug britanske kraljice Elizabete Druge, dobio je policijsko upozorenje pošto je snimljen kako vozi bez sigurnosnog pojasa, samo dva dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu takođe vozeći kola.

Britanski mediji su preneli fotografije na kojima princ Filip vozi automobil "lend rover" u subotu u Norfolku, a kako AP prenosi, izgleda da nije bio vezan dok je putovao javnim putem.

- Znamo za fotografije. Prikladni saveti su upućeni vozaču i ovo je u skladu s našim standardnim reagovanjima kada dobijemo takve fotografije koje prikazuju ovaj tip prekršaja - kazao je portparol britanske policije.

U četvrtak je princ Filip izazvao saobraćajni udes, kada se njegov automobil prevrnuo u sudaru s drugim vozilom.

Princ je iz udesa izašao bez teških povreda, dok su dve žene koje su bile sa devetomesečnom bebom u drugom vozilu pretrpele lakše telesne povrede zbog čega su prevezene u bolnicu, a kasnije i puštene kući.

VIDEO: I kraljica je zbog svoje snajke prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    20. januar 2019 | 11:36

    Sve je to u redu. Ali, da neko vozi auto sa 97 godina, to mi nikako nije jasno. Ok, njemu zakon ne moze nista, ali kako on to sam ne odluci ili kako ga neko od rodbine ne posavetuje... Nije realno. Kakve on reflekse moze imati sa 97.god?

  • Cash®

    20. januar 2019 | 12:11

    Tako mlad, a već pravi probleme? Valjda će kada napuni 100 godina da se popravi😂

  • Nikolas

    20. januar 2019 | 11:17

    MLAD A VEC ZABORAVAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA