Krili se u štali, a pištolj sakrili u kućici za pse: Srbin i Bosanac pljačkali kladionice po Italiji, a jedan detalj ih je odao (FOTO)

Beg ovog dvojca trajao je kratko

  • 2

Dva maskirana muškarca upala su naoružana u kladionicu u petak oko 3 sata ujutru u Malou, u Italiji. U kladionici su se nalazili mušterija i blagajnik, koji je pljačkašima predao celodnevni pazar.

Policija je odmah obaveštena, a prema izajvama svedoka, nadzornim snimcima i okolnostima posumnjali su na već poznate prestupnike Danijela Očaušanina (33) i Marka Milanovića iz Srbije (27).

Istog trenutka policajci su se zaputili u grad Kjupano, mesto za koje su dobili informaciju da se pljačkaši kriju.

Danijel Očaušanin Foto: Polizei

Stigli su do kolibe sa stajama u blizini, i opkolili teren da bi izbegli pokušaje bekstva, koje su osumnjičeni ipak pokušali da sprovedu: jedan od njih je, zapravo, priveden dok je pokušavao da zaobiđe ogradu tog mesta, drugi je pronađen nakon detaljnijeg pretraživanja, jer je bio sakriven u štali pod plastom sena za stoku.

Obojica su i dalje nosila odeću koju su koristili za pljačku.

Marko Milanović Foto: Polizei

Potraga za osumnjičenima i naknadna potraga, koja je posebno otežana veličinom područja koje se kontroliše i potpuno odsustvo prirodnog svetla, omogućila je policiji da pronađe sve ukradene stvari od 4560 eura unutar kućice, kao i dva mobilna telefona i pištolj koji je bio skriven u kućici za pse.

U novembru 2018. godine oko četiri sata ujutru u Caneu izvršena je slična pljačka, takođe sa ski maskom i naoružani pištoljem muškarci upali su u slot klub. Pristutan je bio samo zaposleni, koji im je predao 2.000 evra. Na kraju akcije pobegli su kolima.

(M. Ro./Tviweb)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    20. januar 2019 | 19:35

    Glupan i Tupan

  • lea

    20. januar 2019 | 20:42

    Bas lepo kad ovako izidje slika i pise da su Krali i da su lopovi neznam kako ih nije sramota sto se ne ubiju odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA