Pakao na aerodromu u Kanadi: Na -20 stepeni 260 putnika ostalo zarobljeno 15 sati u avionu sa pokvarenim vratima (FOTO)

Putovanje je počelo popodne u subotu 19. januara

  • 0

 

Na malom aerodromu u Kanadi ostalo je zarobljeno 260 putnika koji su se iz Njujorka zaputili u Honkgkong. Let kompanije Junajted Erlajns je sleteo u malu luku jer je jednom od putnika pozlilo. Na vojnom aerodromu su ostali 15 časova, sa pokvarenim vratima na avionu dok je temperatura napolju bila -20 stepeni.

Putovanje je počelo popodne u subotu 19. januara, a posle 3 i po časa avion je morao da se spusti na ovaj aerodrom. Mada su piloti prvobitno želeli da se vrate nazad, ipak su odlučili da je ovo bolja opcija.

 

Međutim, pakao je počeo, jer vrata nisu mogla da se zatvore nakon što je putnik kom je bilo loše izveden napolje.

Piloti koji nisu mogli da ih poprave su počeli da rade na altrenatovnom rešenju, koje uključuje i novi avion iz Njujorka. Ipak kako se to odužilo putnici su na Tviteru otvorili nalog "Spasite let 179", piše Independent.

Kako se incident desio noću kada carninci ne rade svi putnici su morali da čekaju jutro u avionu sa pokvareni vratima. Nešto kasnije je iz Njujorka sleteo avion koji ih je vratio.

VIDEO: Usred leta odvalio se unutrašnji prozor na avionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA