Može li ova žena da pobedi Trampa u trci za predsednika SAD: Kalifornijska senatorka potvrdila kandidaturu (VIDEO)

Pored Herisove, kandidature su najavili i senator Kirsten Gilibrant, Talsi Gabard Džulijan Kastro i senatorka Elizabet Voren

  • 3

Kalifornijska sentorka iz redova demokrata Kamala Heris najavila je danas da će se kandidovati za predsednika SAD 2020. godine.

- Ja volim svoju zemlju. Ja volim svoju zemlju. Ovo je trenutak kada osećam odgovornost da ustanem i borim se za ono najbolje što smo mi - izjavila je ona u jutarnjem programu "Dobro jutro, Ameriko" ABC.

Ukoliko Herisova pobedi Donalda Trampa postaće prva žena i prva obojena žena koja će zauzeti najvišu funkciju u Americi.

Foto: Tanjug/AP

Pored Herisove, kandidature su najavili i senator Kirsten Gilibrant, Talsi Gabard Džulijan Kastro i senatorka Elizabet Voren.

Heirsova je navela da ona nastoji da nastavi svoju borbu kako bi zemlju učinila boljom.

Ona je danas objavila snimak u kojem objašnjava svoje interesovanje za pokretanje kampanje navodeći vrednosti "istinu, pravdu, poštenje, jednakost, slobodu i demokratiju".

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Modus

    21. januar 2019 | 16:48

    Sve više kamila (toliko se..) među kandidatima sa srceparajućim rečima.Kako god, svet (osim brita) će svakako plaćati njihove aspiracije da vladaju planetom.

  • Gidri

    21. januar 2019 | 23:36

    Znaci svi njihovi politicari se drze iste mantre. Niko da kaze nesto novo, jasno, koncizno, tacno. Samo zamagljene i milion puta izrecene floskule, reci koje traju minut, zamagljena obecanja, i demokratija, demokratija i ponovo demokratija. Oni su kao cir koji je pukao, i iz koga neprestano curi krv i gnoj. Uzas, crnilo i.cemer, po meni presek stanja Americke politicke scene.

  • СЕНОВИЋ

    23. januar 2019 | 11:19

    Црнци имају предност. Погани рат против белог човека.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA