Lari je čovek iz snova obećao luksuzan život, a dobila je noćnu moru: Silovao je, izgladnjivao i držao zaključanu mesecima (FOTO)

On je čak pisao i njenoj porodici, rekavši da će brinuti o njoj

  • 11

Australijanka, koja je namamljena u Pakistan obećanjem o luksuznom životu sa čovekom iz snova, završila je zaključana, pretučena i kao seksualna robinja muškarca kog je upoznala na internetu.

Lara Hal (30) postala je žrtva neljudskog predatora koji ju je silovao mesecima i držao zaključanom, prenosi Dejli mejl.

Kada je konačno uspela da kontaktira australijsko predstavništvo u Pakistanu, njihova reakcija, prema njenim rečima, bila je hladna i inertna.

Opisujući noćnu moru koja je počela 2013. godine, Lara je rekla kako je namamio muškarac pod imenom Sajad, koji joj je obećao raskošan život u vili u Lahori.

U vozu je upoznala ženu iz Pakistana koja se predstavila kao Rijana. Lara se ponudila da će je naučiti engleski, pa je s vremenom postala prijateljica Rijanine cele porodice. Govorili su joj da je obožavaju i često joj donosili sitne poklone i znakove pažnje.

Jedne večeri Lara je komunicira Skajpom s Rijaninom porodicom u Pakistanu i tako upoznala njenog rođaka Sajada. Povezali su se na Fejsbuku i sledećih nekoliko godina često su komunicirali. Sajad je tvrdio da je on isto advokat, bio je jako zainteresovan šta se događa u njenom životu i tvrdio da želi da je usreći.

- Sajad se pojavio u pravom trenutku, kada sam bila jako ranjiva. Obećao mi je divan, srećan život, samo ako mu pružim priliku. Rekao je da ima pet kuća i pokazao mi je ugovor o kupovini kuće u Španiji u kojoj bismo živeli. Rekao mi je da mogu da je uredim kako god želim. Čak mi je slao fotografije kuće - kazala je.

- Zavelo me obećanje fantastičnog života koji ću imati s njim. Moj život u Sidneju mi se u tom trenutku činio groznim, pa sam odlučila da pokušam - rekla je ona.

Sajad je bio u kontaktu s Larinom porodicom, na Fejsbuku se povezao s Larinom sestrom bliznakinjom Ejmi, a baki je poslao mejlove u kojima je obećavao da će dobro paziti na njenu unuku.

Početkom prošle godine, Sajad je pozvao Laru na venčanje njegovog brata u Pakistan. Lara je to shvatila kao savršenu priliku da proveri može li se njihova onlajn romansa pretvoriti u pravu ljubav u stvarnom životu.

Osvojena obećanjima o divnom životu, Lara se 23. aprila ukrcala na 18-satni let u Lahore.

- Kuća uopšte nije izgledala kao na fotografijama koje mi je slao, to je prva stvar koja me iznenadila kada sam stigla. U pet soba živelo je 25 ljudi. On mi je rekao da su tu samo zbog venčanja. Sve je bilo prljavo. Ali on je bio jako drag, a ja sam svejedno mislila da će mi se snovi napokon ostvariti - kazala je.

Nakon nekoliko nedelja, Sajad joj je priznao da je izmislio priču o španskoj vili i da nije čovek kakvim se predstavljao.

- Sajad me silovao i njegov brat je nekoliko puta pokušao da me siluje. Držali su me zatvorenom, nisu mi davali ženske higijenske potrepštine pa sam krvarila svuda za vreme menstruacije, a često su me i izgladnjivali - jednom mu nisu dali hranu 14 sati  - nastavlja ona.

Lara je odbijala Sajadove bračne ponude, a zbog odbijanja da se preobrati na Islam postajao je sve besniji.

Nakon trideset dana istekla joj je viza, a Sajad je rekao da će preko svojih poznanstava srediti produženje.

- Nazvala sam australijski konzulat, ali niko nije hteo da mi pomogne. Bili su prilično nezainteresovani, savetovali su mi "da odem na sigurno". Bojala se otići u policiju i vizom koja je istekla i prijaviti lokalnog muškarca - ispričala je.

Lara je zatim odlučila da stupi u kontakt s dr Kaiserom Rafikom, izvršnim direktorom elitnog kluba za vojne časnike, diplomate i važne biznismene.

Jedne noći, nakon što joj je Sajad zapretio da će je izbrisati, zaključala se u spavaću sobu i nazvala policiju. Kada je policija stigla, Sajad ju je preklinjao da im kaže kako je sve u redu. Međutim dr Rafik je nazvao i policajci su odveli Laru u policijsku stanicu. Puštena je i zatim je provela dva nedelje na sigurnom, u klubu dr Rafika.

Kako nije imala dovoljno novca za kartu i hranu, a ministarstvo joj je naredilo da napusti zemlju u roku od 10 dana, Lari je na kraju pomoglo Britansko društvo hrišćana u Pakistanu.

- Zašto mi je moja država okrenula leđa? Istupam u javnost sa svojim iskustvom kako se tako nešto ne bi dogodilo ni jednom Australijancu - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    28. januar 2019 | 14:45

    Sta sada ti drzava kriva sto nemas mozga.Da si bila dovoljno pametna ne bi ni kontaktirala uopste sa Pakistancima.Moje cerke su vaspitane tako da sa muslimanima ne kontakiraju uopste , upravo zbog njihovog laznog osmeha I licemerstva.

  • montenegringo

    28. januar 2019 | 14:53

    Bezi iz australije u pakistan u potrazi za boljim zivotom vecu glupost odavno ne procita’

  • Sexo

    28. januar 2019 | 14:36

    Procirah. Morao sam. Dosadno joj u Sidneju i ode u Pakistan?!!! Curka je inteligentna zivotinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA