≫ 

Albanski blizanci godinama vuku za nos policiju: Optuženi su za više od 100 teških krađa, ali ne mogu im ništa, jer ne znaju koji od njih je kriv (VIDEO)

Oni se sumnjiče da su izvršili preko 100 teških krađa

  • 27

Blizanci Albanci Edvard i Edmond Truši, godinama do ludila dovode italijansku policiju i sudije jer ne mogu da utvrde ko je od njih dvojice kriv.

Braća Truši iz Albanije se sumnjiče da su izvršili preko 100 teških krađa, ali im policija ništa ne može, prenosi skopska televizija Kanal 5. Muku muče i italijanske sudije. Oni ne znaju kako da osude "serijskog razbojnika" jer ne mogu da utvrde koji je od dvojice blizanaca izvršio pljačku.

Braća se isto oblače, imaju iste frizure i tetovaže Foto: Youtube

Pre nekoliko dana sud u Veroni je oslobodio Edvarda Trušija (34) od optužbe da je izvršio tešku krađu jer se ni sa DNK analizom nije moglo dokazati da li je na mestu zločina bio on ili njegov brat blizanac Edmond.

Edvardov advokat, Fabio Porta kaže da ovo nije prvi put. Sud je njegovog klijenta oslobodio i 2016. i 2017. godine zato što nije mogao sa sigurnošću da identifikuje koji od dvojice braće stoji iza krađe.

Braća Truši se isto oblače, imaju iste frizure i tetovaže. Pored njihovog takoreći istog fizičkog izgleda, sudijama je najteže to što oni imaju i identičan genetski profil. Braća se mogu identifikovati samo sa otiscima prstiju, ali ih iskusni razbojnici ne ostavljaju na mestu krađa.

Braća Edvard i Edmond Truši su osumnjičeni za stotinu krađa na severu Italije, ali policija i sud za sada ništa od toga ne mogu da dokažu.

VIDEO: Krenuo da opljačka radnju, i pobegao brže nego što je ušao

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA