≫ 

Željko (53) pucao u glavu bivšoj devojci Violeti (48) u Beču: Dobio napad ljubomore, a onda presudio sebi (FOTO)

Pretpostavlja se da je motiv zločina - ljubomora

  • 7

U bečkom okrugu Meidlingu kasno u utorak uveče, 53-godišnji Bosanac pucao je u svoju bivšu devojku, 48-godišnju Srpkinju, a potom sebi razneo glavu.

I počinilac i žrtva prebačeni su u okolne bolnice - žena je još uvek u komi, a pretpostavlja se da je motiv zločina - ljubomora.

Zločin se dogodio nakon svađe u restoranu Printskrin: Youtube/Salzburger Nachrichten | SN | Redaktion

Zločinu je prethodila rasprava u restoranu između Željka B, državljanina BiH, i Violete J. državljanke Srbije. Po izlasku iz restorana, u 21.20 sati, Željko je pucao u glavu svoje partnerke, a potom izvršio samoubistvo.

Dok je Violeta J. prevežena u bolnicu i u kritičnom je stanju, počinilac je dva sata kasnije preminuo.

- Pronašli smo dve čaure. Bosanac je ilegalno posedovao oružje - rekao je portparol policije Paul Ajdenberger.

Austrijski mediji navode da je vladala pomalo haotična situacija dok su su na ulici ležala dva beživotna tela. U prvi mah se mislilo da ubica i dalje slobodno šeta pa je celo područje bilo zatvoreno. U restoranu i na ulici, kao i u drugom restoranu nasuprot mestu zločina, bilo je mnogo svedoka incidenta koji su ispitivani tokom noći.

Fotografije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/Krone.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posmatrac

    13. februar 2019 | 11:25

    kada ubija onda je zeljko bosanac, a da je nesto dobro uradio bio bi srbin iz bosne

  • Neko iz mase

    13. februar 2019 | 14:44

    Ozenjen sam,imam troje dece nemam nameru da se predstavljam kao cvecka jer to nisam. Da sam znao svrljati,jesam ali, nikad, nikad i nikad, mi nece biti jasno kako neko moze ostaviti porodicu! Cak i ako uzmem u obzir los sex sa zenom, nesuglasice,slab zivotni standard ili pak zelja za karijerom sve to nije ni blizu dovoljno da neko napusti svoju decu! Ne da mi ga nije zao nego potpuno suprotno!

  • DARKO 100%

    13. februar 2019 | 11:08

    Mi olako potezemo rec ljubomora kao da nijedan covek ili zena nema to ili kao da nismo rodjeni bez toga ,to je deo nas jedino mentalno bolestan covek nezna za ljubomoru, Nesavesnost i moralna higijena nasih zivota tera Ljubomoru na greh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA