Snimljena je trudna, poslednji put, s koferom u ruci: Posle nekoliko sati muž ju je ubio pa zakopao (VIDEO)

Ubica je u početku negirao zločin, a svima je pričao da je supruga otišla i odvela decu

  • 0

Kristofer Kris Vats je šokirao Ameriku i čitav svet kada je prošle godine ubio trudnu suprugu i dve male ćerke. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, a mračni detalji iz njegovog privatnog života su ostavili javnost nemom.

Sada se pojavio snimak na kome je prikazana njegova supruga Šenon sa koferom kako se vraća kući sa službenog puta, a ističe se da su ovo bili poslednji trenuci njenog života, prenosi Dejli Mejl.

Trudna žena i majka dvoje dece je snimljena na vratima svog doma, dok je izlazila iz automobila i ulazila u kuću. Prijatelj koji ju je dovezao čeka da ona uđe u kuću, pre nego što je produžio dalje.

Niko nije mogao ni da nasluti da će Šenon samo nekoliko sati kasnije biti mrtva, kao i njene dve ćerkice. Nije poznato da li su devojčice već u tom trenutku bile mrtve, ili ih je otac ubio kasnije.

Uništio je celu svoju porodicu Foto: Instagram

Kuća u kojoj se odigralo brutalno ubistvo biće prodata na aukciji. Prema pisanju medija, aukcija će biti najavljena 22. marta, a biće održana mesec dana nakon toga.

Šenonina porodica je viđena kako uklanja svu imovinu iz kuće posle njene smrti, a onda opet nakon što je suđenje završeno. Kris Vats je prihvatio sporazum o priznanju krivice, pa će ostatak života provesti zatvoru.

Samo nekoliko sati nakon što je zakopao telo svoje žene, a sakrio tela dece, Kris alibi je počeo da se raspada.

Kris je osuđen na doživotnu robiju Foto: Tanjug/AP

On je policiji i prijateljima rekao da je Šenon odvela decu dok je on bio na poslu, ali su snimci sa nadzornih kamera pokazali da to nije slučaj. Na tom videu se vidi da je kuću napustio samo Kris.

Podsećamo, da je Kris svoju ženu bio nakon što se vratila sa službenog puta. On je čak iscenirao da ga je žena napustila i da je povela decu. Čak se pojavio i u jednoj emisiji gde je molio ženu da mu se vrati.

Njegovi roditelji su stali na stranu svog sina i ne veruju da je on sposoban da počini ovako stravičan zločin. Ističu da je njihov sin bio prevaren da prizna ubistva, samo da bi izbegao smrtnu kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA