• 9

Majka zvana zlo: Kćerkicu (3) kaznila sporom i mučnom smrću - zatvorila je ventile za vodu, sklonila hranu i zaključala bebu u stanu

Majka je priznala zločin, a na zaprepašćenje istražitelja nije se ni najmanje pokajala

  • 9

Šokirana ruska voditeljka i majka koja je priznala nečuven zločin Printskrin: ntv.ru

Majka trogodišnje Kristine, koja je pronađena mrtva u zaključanom stanu u Rusiji, priznala je istražiteljima da je ostavila dete da umre bez hrane i vode.

Devojčica je umrla od žeđi zaključana u stanu u gradu Kirov, a njena majka kaže da se ne kaje zbog svega što se dogodilo i da ju je namerno ostavila nedelju dana zaključanu u stanu.

Ona je priznala i da je pre nego što je izašla iz stana isključila vodu i sklonila svu hranu. Zaključala je vrata i otišla iz kuće na nedelju dana: od 13. do 20. februara.

Ona ne plače niti pokazuje bilo kakvo sažaljenje. Samo hladnokrvo govori: "Da, otišla sam, zatvorila sam sve ventile za vodu i ostavila dete bez hrane i vode".

Ona govori tiho, smireno, bez emocionalnih reakcija u glasu.

Istražitelji su kazali da je nekoliko dana pre tragedije baka devojčice pozvala majku da pita kako su, a ona je kazala da je sve u redu. Nedelju dana kasnije baka je došla kod unuke na njen rođendan i zatekla ju je mrtvu.

Majka je optužena za okrutno ubistvo deteta. Ništa nije ukazivalo da u ovoj porodici ima nekih problema, pa će istražitelji morati da otkriju moguće uzroke tragedije.

(Telegraf.rs/ntv.ru)

Komentari

  • Bart

    Šta god da joj je to nevino dete uradilo nijs trebala tako postupiti. Ovo je toliko bolesno i okrutno da nemam reči! U bolnicu je strpajte dozivotno!

  • Ivan

    Ovo je definitivno nesto najgore sto sam procitao ovde

  • Novosađanin

    ISKLJUČITI STRUJU, ZATVORITI VODU I ZAKLJUCATI ĆELIJU SA OVOM OSOBOM DA PROĐE SVE ŠTO JE I NJENO DETE PROŠLO!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima